dimarts, 21 de febrer del 2006

Prehistòria

Bum!

Acabo d'aterrar a la prehistòria. Seriosament. Realment, no sabem com vivim de bé fins que ens falla alguna cosa...

Avui havia de ser un bon dia. Me n'he adonat al migdia, quan ja estava mig desesperada. Avui era el dia 3/4. Hauria d'haver estat un bon dia. Jo que sempre ho compto tot... El dia 3/4 havia de ser un gran dia. Però no.

Com pot començar bé un dia en el que quan ets a mig camí has de donar mitja volta perquè t'has deixat el dinar?

Però, és clar, això ha sigut el millor del dia.

En aquests moments tinc una col.lecció de cd's. Tots hi tenen escrita la mateixa data: 21 de febrer de 2006. El primer cop que l'he escrit m'he adonat de quin dia era. Tots estan plens d'il.lusions. Tots esperen no haver de ser utilitzats. Però jo sé que, malauradament, els hauré d'utilitzar. Tots tenen un company que és exactament igual que ells. Per si les mosques. I tots tenen un nom... que va com el dia. L'últim que he gravat es diu "merda".

I, a sobre, haver de pensar que l'sgae encara es fa rica gràcies a la meva desgràcia.

Com que no tenia prou feina, he malgastat un dia intentant arreglar allò que no es podia arreglar. Malauradament, en comptes d'arreglar-ho, encara ho he espatllat més. I això vol dir que em costarà més temps arreglar-ho.

Sé que algun dia miraré enrere i m'enriuré del 21 de febrer del 2006. Però ara no em fa cap gràcia. Avui res podia haver sortit pitjor.

I, a sobre, he hagut de tornar a la prehistòria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, jo he tingut un mal dia, pero despres de llegir-te... Quasi em sento culpable de sentir-me millor.
En fi. Que la resta de setmana millori!
;-)

Anònim ha dit...

Ui, Dan, i encara no ho he explicat tot. Realment, ahir estava desesperada. Avui, després de dormir, no ho veig més clar com va dir l\'imma, sinó que encara ho veig tot més fosc. De fet, no puc pensar en res més.

Però intentaré animar-me per alguna altra banda. Al cap i a la fi, ara no hi puc fer res. Desesperar-me no em servirà per res. Però no puc evitar fer-ho.