dilluns, 22 de novembre del 2004

Desesperació

Avui he perdut tota la tarda.



M'he passat tota la tarda treballant, buscant alguna solució al meu problema per internet... i després de buscar i rebuscar, estic allà on estava. Bé, de fet no estic on estava, sinó que estic pitjor: no he avançat res i ha passat un dia més.



Crec que el meu problema no té solució. La solució està en un llibre que està esgotat des de fa molt temps (és un llibre molt venut, no entenc per què no en fan una nova edició o per què les universitats no en tenen algun exemplar per poder consultar). I per internet tothom es surt per la tangent i t'explica les coses molt per sobre (suficientment concretes perquè vegis que es pot fer, però suficientment inconcretes perquè siguis incapaç de sortir-te'n per tu mateix) i et dirigeix al famós llibre pels detalls.



Ni tan sols hi ha exemples per internet. La gent que fa coses senzilles ho comparteix, però la gent que fa el que jo necessito (si és que hi ha algú que ho fa) s'ho guarda per ell mateix... Deuen pensar que si ells han comprat el llibre, doncs que si a algú li interessa, que se'l compri també!



El meu "jefe" tampoc sap com es fa. No li he preguntat últimament, però ja fa temps em va dir que ell no en sabia massa, d'això. És clar que quan ell diu que no hi enten massa, vol dir que en sap més que la majoria de mortals (o com a mínim més que jo). Però el fet que em digués que no en sabia massa, ja volia dir que m'espavilés soleta.



Al final, he decidit prendre'm un descans i posar-me a fer una altra cosa que em van demanar que fes per una pàgina web. Total, que em mato a fer la feina i quan vaig a enviar-ho... el servidor està caigut! En fi, avui estava ja previnguda de la meva mala sort i he fet un copy-paste, perquè sinó fins i tot això hagués perdut!



Espero que ara no caigui el blogger i almenys això no sigui en va!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, quin misteri...quina és la cosa? Quin és el llibre? Suposo que ja has provat de buscar-lo a les biblioteques, no? Tot sovint tenen més coses de les que ens pensem!

Anònim ha dit...

Quina incògnita. Quin és el llibre que cerques, i quin és el problema?

JosepArnau.

Anònim ha dit...

Estranya, quin llibre és? -- Antoni www.quaderns.net