dijous, 14 d’agost del 2008

Les piiiiiiiiiiiiiiiiip receptes

Algú es recorda de les receptes?

El CAP a on va ma mare no és el més proper a casa. Hi ha un CAP que està a uns 3.5 Km de casa, que és on vaig començar a anar jo. El principal problema és que aquest CAP està en un municipi que no és el meu, i el CAP del meu municipi està a 7 Km de casa... El cap on jo anava és més gran, perquè pertany a una població gran. Té tres o quatre metges al matí i tres o quatre més a la tarda. A més, té especialistes, i està obert els dissabtes per urgències. El cap del meu municipi té un metge al matí i un a la tarda i... deixa molt per desitjar.

Quan vaig començar a treballar, i em vaig fer la tarjeta de la seguretat social, vaig anar al CAP més proper a casa. Vaig posar com a excusa que havia d'anar al metge a la tarda, i en aquell moment, al del meu municipi no hi havia metge a la tarda. Vaig estar uns anys així, fins que un dia vaig rebre una carta a casa: com que havien posat un metge a la tarda al CAP petit, em feien el trasllat automàtic sense dir-me res. Jo estava enmig d'un tractament i, en el nou CAP, cada dia hi trobava un metge diferent (...) i cada dia havia d'explicar la història des del principi (...) perquè no es llegien l'historial (...) Me'n vaig cansar i vaig deixar el tractament. He arribat a la conclusió que és el que volen.

Total, que avui agafo el cotxe. Ja havia anat 3 cops al CAP a recollir les receptes. Entre les vegades que no les havien fet, i les que no me les volien fer, i les que no sé què... finalment, a la tercera, tenia les receptes!

Les tenia?

Vaig a la farmàcia tota contenta. Recordo, 7 Km, 3 vegades, anar i tornar, en total he fet 42 Km per les receptes. Així que ja puc estar contenta de, finalment, tenir-les.

Puc estar contenta?

Les receptes tornaven a estar mal fetes!!! Ni a la tercera!

I jo em pregunto: el tio que les ha de fer és imbècil, incompetent, o simplement té ganes de tocar els nassos i que acabi no anant a buscar les receptes? Si un ATS no pot fer les receptes correctament en 3 intents, m'he de fiar d'ell el dia que em recepti alguna cosa?

Apa, cotxe i al CAP.

Observació: he anat a la farmàcia a una hora que sabia que l'ATS seria al CAP per si les mosques. Que dóna per pensar quina confiança hi tinc, però em sembla que tinc raons per tenir-li confiança...

Arribo al CAP, amb la dona simpàtica... I em diu que l'ATS està fent visites a domicili. Molt bé, perfecte. I a quina hora tornarà?

D'acord. Triga dues hores. Em pots donar hora?

I primer em diu que sí. I, quan ja tenia clar que hauria de tornar a casa i tornar al poble (7+7 Km de regal altre cop, a una hora que no està oberta la farmàcia, o sigui que hi hauria de tornar encara...), va i em diu: "A la farmàcia no s'arruinaran perquè hi portis les receptes tard. Millor et dóno hora per dilluns".

Dilluns?????????????

Dilluns ja farà gairebé dues setmanes que persegueixo les receptes!

La pregunta és: en dues setmanes podré tenir les receptes d'un medicament molt normal (però car) que s'ha de prendre ma mare per l'operació?

I la segona pregunta és: quantes iteracions necessita un ATS per fer bé unes punyeteres receptes?

I la tercera: la gasolina dels més de 50 Km que he fet per les putes receptes, qui me la paga?

Ah! Ja ho he entès!!! Volen pagar l'import de les receptes amb l'impost de la gasolina!!! De la MEVA gasolina!

10 comentaris:

Unknown ha dit...

M'encanta la resposta que hi trobes a tot plegat!
Jo de tu la propera vegada que anés al CAP al cotxe hi portaria un d'aquells dallonses per donar-los hòsties que pengen i que no recordo com es diuen (la raó que no en recordi el nom la pots trobar a l'anterior post teu) i així et desfogues.
Espero que ta mare tingui d'aquest medicament ja i que el necessiti, però no urgentment. Per acabar i això no et farà gràcia que t'ho digui, el meu CAP tant el del poble, que mentre no digui el contrari continua sent el meu, com el de la ciutat als tinc no sé a 10 minuts caminant. No! No em matis i si ho fas fes-ho sense fer-me gaire mal!
(Estic fatal ho sé)

Llum ha dit...

Jaja! La resposta ha sigut un flash que he tingut al final. Jo anava llegint i m'ha vingut :-D Per donar un to humorístic al post...

Tot i que no he entès això dels dallonses per donar hòsties que pengen. A què et refereixes?

Ma mare fa una setmana i mitja que té el medicament. La recepta la necessitem perquè a la farmàcia la necessiten per cobrar...

Ah! I el CAP més proper a casa, el que està a 3.5 Km, s'hi va en 5 minuts en cotxe i pots aparcar a les rodalies (a menys de 100 metres). Al que està a 7 Km, normalment no hi ha aparcament i has d'aparcar lluny, lluny... A més, el que està a 3.5 Km em queda de camí... Vaja, que ja veus com està la cosa :-(

Anònim ha dit...

Déu n'hi do, trobo que aquest assumpte del CAP es mereix ben bé l'etiqueta del post, i si s'hi tragués el parèntesi també.

Tu creus que un ATS a l'ast faria un bon sopar? :-P :-)

Jo Mateixa ha dit...

Buenuuuuuuuuu, tela marinera, i anar a la oficina del Consumidor??, segur que en teniu allà on vius, o si no ves a Barcelona directament i denuncial's al sindic de greuges.....funciona, t'ho asseguro.

No es normal que triguin tant en fer les receptes i a més ben fetes, cony, semblen tontus els de la seguretat social, buenu clar, es que ho son, no es que ho semblin :-(

Ànims bonica, que tu pots aconseguir-ho!!!!!

Llum ha dit...

Aquest ATS en concret, a l'ast, no faria gaire bon sopar... em sembla que em faria venir mal de panxa!!!

Jo Mateixa, denunciar-lo? Per no fer unes receptes? I llavors dir que la farmàcia ens va donar els medicaments sense recepta i que llavors deixi de fer-ho?

zel ha dit...

Quins pebrots...Jo al poble, no tinc problema, només que sols venen 3 dies a la setmana i quan treballo són hores de feina, però els les deixo en una bústia i al cap d'un parell de dies les recullo... Algun avantatge hem de tebir, no, els 400 i pocs? Petonets!

zel ha dit...

Quins pebrots...Jo al poble, no tinc problema, només que sols venen 3 dies a la setmana i quan treballo són hores de feina, però els les deixo en una bústia i al cap d'un parell de dies les recullo... Algun avantatge hem de tebir, no, els 400 i pocs? Petonets!

Llum ha dit...

Zel, en principi això de la bústia és el que hauria de passar al meu poble... només que l'ATS és una mica limitadet, el pobre, i mai fa el que ha de fer...

Laia ha dit...

Ui... ho sento, però jo el CAP del barri el veig des de la finestra. Diria que està a 30 segons... Però el d'urgències no, aquest està als afores...

Quins collons que tenen, coi... ni a la tercera! Encara que ja fa dies, espero que tot plegat acabés bé...

Llum ha dit...

Que simpàtics que sou tots plegats amb això dels CAPs a prop de casa! Doncs jo el meu cap el tinc a sobre les espatlles, apa! A menys d'un segon!!!

La cosa va acabar ahir...

Però va valer la pena. A la farmàcia ens van tornar... 120 euros!