dijous, 3 d’abril del 2008

Un desastre amb potes

Sí, la que és un desastre amb potes sóc jo, per si hi havia algun dubte.

Us presento el meu gràfic. Lectors del blog, aquest és el meu gràfic. Gràfic, a darrere la pantalla hi ha algú que et mira i no sap què ets.



Encara no, veritat? És que si hi posés algun títol...

La muntanya russa pintada de vermell indica el meu pes. Bé, el meu pes restant-li el pes al que vull arribar, i per això comença a 17... La línia verda indica la meitat de la meitat, allò que en principi havia d'aconseguir en un parell de mesos. Era això, no? Però la línia vermella encara està massa lluny de la línia verda, i suposo que amb un parell de mesos a partir d'ara...

La muntanya russa és el que em fa dir que sóc un desastre. Un desastre amb potes, per ser més exacta!

I ara, unes quantes observacions:


  • Sí, per setmana santa vaig recuperar el que havia perdut en dues setmanes. Només vaig menjar dos brunyols. El meu pecat, suposo, va ser els cinc dies seguits que no vaig anar al gimnàs.
  • Efectivament, l'experiment culinari de la meva estimada parenta em va fer perdre el que havia recuperat per setmana santa. Si encara li hauré de donar les gràcies... El que no entenc és com ella va perdre 3 quilos i jo només un...
  • Sí, demà em toca mirar com estic, però no ho penso dir. Perquè si he tornat a pujar, m'emprenyaré. I baixar més, essent com sóc, segur que no ho he fet.
  • Vaaaaaaaaaaaale. Semblo un pallasso. El que no em lliga és que, havent perdut només un quilo, sembli un pallasso. La roba comença a anar enorme més endavant, quan se n'ha perdut algun més que un...
  • D'acord, he perdut més que el que vaig perdre per culpa del menjar en mal estat, perquè d'on em sobren més pantalons és del cul (per variar...), i el cul no baixa per problemes de panxa. Però un quilo i prou, i no només del cul, no s'hauria de notar.


Vaaaaaaaaaaaale. Post que no calia, que vaig dir que no faria, i que no aporta res de res. Però tenia ganes de fer-lo.

6 comentaris:

Sergi ha dit...

A mi mirar gràfics m'agrada. Crec que t'ho pots mirar pel cantó bo, el gràfic acaba descendent. Si continues, segur que pots fer que descendeixi més encara. M'ha fet gràcia l'explicació de les pujades i baixades. Sempre que hi ha pics o valls en una gràfica de seguiment del que sigui, hi ha una explicació plausible per ells. I tu tens les teves, els teus motius. Això és un seguiment seriós en tota regla. Si fas estadística encara es podrà publicar i tot.

Llum ha dit...

I tant que penso continuar, XeXu, faltaria més!!!

A mi també m'agrada mirar (i fer) gràfics, però... jo no sóc un conillet d'índies, per publicar-ho, eh! :-P

Si faig estadística? Què vols que li faci? Una recta de regressió?

Unknown ha dit...

Sra desastre amb potes, m'ha agradat l'elaboració aquesta del quilo de no s'hauria de notar al cul. Bé, potser has perdut massa més que pes (vale, callo que no en tinc ni idea). Jo crec que hem d'aconseguir alguna mena de pacte amb no sé "ALGÚ" d'intercanvi de quilos, jo n'accepto encara fins a 4!

Jo Mateixa ha dit...

Senyoreta grogenca :-P...saps que el primer que es per es el volum??, es a dir, en no res la roba començara a anar-te gran i et trobaràs millor si pateixes de mala circulació.

Un cop es perd volum i cm's de cos perdre pes es el més complicat, però amb paciència i ganes ho pots fer :-)

Petonets dolcetssssssssssssssssssssss

Anònim ha dit...

Un gràfic revelador... Gnuplot? Matlab? Scilab?. Definitivament no és de l'Excel :-D

Llum ha dit...

Ai, Tirai, això del cul... És que tots tenim algun lloc on no s'hi acomula tanta grassa com als altres llocs, i quan es comença a perdre... es perd precisament d'allà, i no d'on més en sobra... Quan vulguis et faig el "transvassament" de quilos. Per mi, cap problema!

Ai, Jo Mateixa! Em vaig comprar una samarreta per la primavera fa un mes. Avui l'he estrenat i em va gran :-(

Lem, ets molt dolent! No, no és un graf de l'Excel! Però què dius?????? Qui fa servir els gràfics de l'Excel? És més: qui fa servir l'Excel?????? Mare meva!!! El gràfic està fet amb un programa de programari lliure... i utilitzant linux! Of course!