divendres, 4 d’abril del 2008

Massa calor

Ara que tothom està content amb l'arribada de la primavera, vaig jo i em queixo... de massa calor!

M'agrada l'hivern. M'agrada que faci fred. M'agrada anar-me'n a dormir i tapar-me amb un munt de roba. M'agrada agafar una jaqueta.

Avui jo ja anava amb samarreta. Amb una samarreta màniga llarga, però molt prima. I això de màniga llarga només és un dir, perquè les mànigues han estat tot el dia arremangades. Mànigues a dalt, samarreta... i tot just acabem de començar abril!

Acabem de començar abril i el cotxe ja marcava 26.5 graus. Fa calor. Massa calor. I si demano que em traslladin a Noruega fins a l'octubre? Perquè si ara ja tinc calor...

El més curiós és que arribarà l'estiu i jo aniré pràcticament amb la mateixa roba que ara. I comptant que a l'hivern l'únic que faig és canviar la samarreta per un jersei, però mai porto res a sota, em pregunto si realment és que sóc una persona que s'adapta molt al medi, o si estic destemplada, o què passa.

Tot i així, per primer cop en molts anys, quan veig el sol, em crida. I m'estaria tota l'estona a fora, prenent el sol. Que em toqui el solet aquest tan maco (encara que faci massa calor).

I aquest matí ja he bufat a dos dents de lleó :-) M'encanten! I això que amb les obres m'he quedat sense dents de lleó al jardí.

Em sembla que no sé massa què em dic. Suposo que la calor m'afecta al cervell :-)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ooooh! Bufar dents de lleó, quants anys!! Quina sort.
Al carrer potser ja és primavera, però a la meva oficina és estiu. Com gairebé tot l'any, de fet.

Jo Mateixa ha dit...

Coooooollons, doncs al despatx on soc jo fot un fred que no vegis, tothom te molta calor i tenen l'aire condiiconat de la recepció posada per que s'arefredi tot i clar, la que està a la recepeció xupant l'aire fred se mua, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Petonets dolça i bon cap de setmanaaaaaaa

Unknown ha dit...

Doncs a mi m'agrada aquesta caloreta. Gaire més no, però una mica sí i el solet i aquestes coses!

Llum ha dit...

Gripaublau, jo cada any en bufo, de dents de lleó. Per aquí a casa n'hi ha molts.

Veig que hi ha diferències entre els llocs de treball. Al meu lloc de treball s'hi està prou bé :-) Ni fred, ni calor. Almenys normalment. És clar que jo acostumo a deixar la finestra oberta i per això no hi fa calor...

Tirai, una mica de caloreta sí, però per mi ja comença a passar el límit...

Sergi ha dit...

Qui ho diu que tothom està content amb l'arribada de la primavera? A mi tampoc m'agrada gens la calor, i estem a l'abril i ja en fa massa. Quin desastre, ja em fa por l'estiu... Què dius d'anar a Noruega? No tindries un lloc per mi també?

Llum ha dit...

Sí, XeXu, això deia: fa massa calor! I no vull ni pensar en l'estiu!!!