diumenge, 20 d’abril del 2008

Necessito


  • Fer baixar coses que no haurien de ser a dalt.
  • Trobar-me una mica millor, perquè així no podré dormir.
  • Somriure.
  • Oblidar-me d'un parell de coses (que si el mal em deixa dormir, tampoc em deixaran dormir).
  • kfasñj fa lkfjda ñdkj aklfdja lkdfja lkjfda lkjfda lkjdfa lkjfas lkfdaj
    (traducció: la resta de coses que necessito, que arribarien fins molt avall, queden censurades).


Sé que em repeteixo. Sé que un dia vaig posar un vídeo molt semblant a aquest. Però m'és igual. M'ha fet somriure, i això, avui, era difícil.



Demà és dilluns, i com deia fa un moment a algú, pitjor que avui no pot pas ser. Però tenia un compromís amb mi mateixa, amb el blog, amb deixar posts amb comentaris tancats, i amb escriure coses com les d'aquest matí, que podien haver sigut molt pitjors.

Necessito fer les paus amb mi mateixa. Sé que he fet el correcte. Però fer el correcte no vol dir no fer mal a ningú. Un mal provisional, que és pitjor que un mal més petit, però continu.

I ja estic pagant la meva penitència. Amb dies com el d'avui. L'única cosa que no em fa cap tipus de mal són els braços. I toco fusta perquè no me'n facin. Però hi ha coses que encara em fan més mal. I no precisament el fet de quedar davant de qui sigui com la dolenta de la pel.lícula. Aquest paper ja l'agafo. Me'l quedo, no m'importa.

I ja hi torno :-(

Però suposo que ja he dit el que volia dir.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Llegeixo aquest post i també he llegit el del matí. Quan anava a comentar m'he adonat que no es podia, i tot i que a priori no m'havia semblat un post tan trist, m'he adonat que anava molt seriosament si no es podia comentar. Ara veig que el sentiment era greu, i només et puc dir que espero que realment aquest dilluns et torni el somriure. Sense un diumenge especialment bo, jo et diré que per mi el dilluns serà més dur. Espero que per tu no, i que aviat els fantasmes marxin i torni el bon temps, que per tu, igual que per l'amiga Elur, és més aviat la pluja. Sort i molts ànims.

Anònim ha dit...

"kfasñj fa lkfjda ñdkj aklfdja lkdfja lkjfda lkjfda lkjdfa lkjfas lkfdaj".

Una descripció molt clara. El vídeo es talla en sec, però hem vist moltes vegades com els dibuixos animats s'aixecaven després d'una patacada com aquesta i recuperaven la seva forma original.

Endavant i bon dilluns.

Llum ha dit...

Gràcies, XeXu. Ara mateix no tinc gens de ganes de somriure, però en fi, suposo que ja començo a anar de pujada. Espero que el teu dilluns no sigui massa dur.

Sí, Gripaublau, molt clara. Claríssima! Tant que no em vaig moure de la fila del mig del teclat. Qui deia que no es podia escriure coses amb sentit només amb aquestes tecles? M'ha fet gràcia això dels dibuixos animats. Tens tota la raó del món. Només que em sembla que jo no sóc cap dibuix animat...

Unknown ha dit...

Espero que al final hagis tingut un bon dilluns! Ànims!

Llum ha dit...

Gràcies Tirai. Crec que el dimarts serà millor que el dilluns :-D