divendres, 18 d’abril del 2008

El qüestionari

Arribo a casa, m'assec i dic... per fi és divendres! Ara mateix podria fer uns quants posts de queixa. Sobre la Renfe, sobre els adolescents, sobre determinada part de la família, sobre l'stress... Tot això em bullia pel cap fa una estona, però... però no ho volia escriure. I ara tampoc.

Obro el mail i m'hi trobo un mail (gran frase!). Penso que és propaganda de llibres. Però l'obro perquè aquests llibres m'interessen...

I no, no és propaganda de llibres. Almenys no directament. És un correu d'aquells de: "volem treure una col.lecció de llibres i ens interessa la teva opinió".

I m'adono que realment tenia ganes de fer aquesta enquesta. O qüestionari.

Em parla de coses relacionades amb la meva feina. Em demana coses i en sé donar una opinió bona. Vull dir que en tinc una opinió formada, que no és allò que no saps què dir, perquè sé exactament què m'agrada i què no, i amb totes les graduacions possibles. Ho tinc claríssim.

Quan acabo, em demana si estaria interessada a comprar la col.lecció.

Somric. A la majoria de coses hi he posat la puntuació més alta a l'interés que tinc sobre aquell tema. Coi! Si és que sembla una col.lecció feta especialment per mi! Tot el que m'agrada, i tot junt! Sí, coses que no serveixen per res, però queda tan bé quan algú pregunta alguna cosa i surto amb alguna explicació friki... :-)

M'ha alegrat el dia.

Tot i que, potser, i dic potser, és perquè, després d'aquesta setmaneta... qualsevol cosa m'alegraria el dia!!!

6 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Mira tu que ja has entrat a les estadistiques de la gent que fa questionaris, jo els odio, ni que em preguntin coses que m'agraden, els trobo cansinos.

Però be, si t'han alegrat el dia genial :-)

Bon cap de setmana bonica!!!!!

Unknown ha dit...

"Volem treure una col·lecció?" Bé, doncs, ara toca anar recaptant totes les persones amb els teus gustos de lectura i que facin el qüestionari i treguin la col·lecció, no? Apa, m'ofereixo de voluntària, però m'hauràs de xivar les respostes "correctes"

Llum ha dit...

Jo Mateixa, depèn del qüestionari, i sobretot d'on vagi. Si és totalment anònim, pots dir el que vulguis, i et demana coses que t'interessen, llavors m'agrada :-)

Ui, Tirai, d'això ja se n'encarregarà l'editorial! Jo ja vaig posar el meu granet de sorra... I... vaig esborrar el mail i ja no tinc l'enllaç al qüestionari...

Jo Mateixa ha dit...

No puc comentar el post anterior, no estan activats els comentaris.

Nomes volia dir-te que més val que començis un llibre.

Guaita...jo m'he llevat a les 10:30, he posat una rentadora i he recollit la roba que tenia estesa d'ahir, l'he plegada i deixada damunt el sofà per que el meu home encara dorm. He anat a la cuina i he ficat tot lo del sopar d'ahir al rentavaixelles, he començat a fer els muslitos de pollastre amb xampinyons que tenim avui per dinar, mentre això es fa he estat fent macedonia de maduxies, amb kiwis i plàtan i amb les maduxies restants i el platan he fet un "bizcocho" al que l'hi falten 15 minuts per estar llest.

Mentre tot això s'anava fent he bullit una olla de macarrons i els he deixat en tapers al congelador, amb el sofragit fet i tot, aixi tindrem menjar entre setmana ja fet i nomes l'haurem de gratinar....

De vegades a mi també m'agradaria que ningu dependguès de mi, de vegades també voldria tenir l'opció de triar si llegeixo un llibre o em quedo al llit :-P

Petonets bonica!!!!!

Jo Mateixa ha dit...

Volia dir el post de sobre...veus, si es que tinc el cap a mil coses, cony!!!!!!

Llum ha dit...

Gràcies, Jo Mateixa. Però, realment, el meu dia d'avui no el desitjo ni al meu pitjor enemic. I no és només això del que ningú depengui de tu.