diumenge, 6 d’abril del 2008

Avui sí que em repeteixo

Ahir em vaig aixecar, i una cosa a dintre meu em va dir de provar a veure si m'anaven bé els pantalons. D'aquí al post d'ahir, hi van anar... molt poquets minuts. Un cop em vaig posar els pantalons, vaig posar-me també una altra cosa que havia quedat descartada per petita, i d'aquí a l'alegria hi va faltar molt poc.

Va passar tot un dia. Vaig rebutjar una proposta. Sí, sóc així... Ara penso que podria haver dit que sí, però... Bé, tampoc hi anava a fer res, si no era d'acompanyant d'algú que no necessitava companyia. Però, al cap i a la fi, em va demanar si hi volia anar, no? M'hagués avorrit com una ostra. Bé, no m'hagués avorrit, però... no ho sé.

Aquest matí pensava que el primer que havia de fer era preguntar què tal ahir. Però... però... se me n'ha anat del cap. Al final, però, se m'han emportat a una habitació fosca i m'ho han explicat. (No, no dic mentides. Si algú entèn el que no és, no és culpa meva!)

Avui li volia preguntar a la Nineta com anava. S'ha quedat a dormir, i al matí he pensat que era la millor persona a qui preguntar-ho. Segur que em diu la veritat. A aquesta edat encara no saben dir mentides piadoses. És clar que com que no anava amb un vestit rosa de dalt a baix, segur que m'hagués dit que no anava maca. Són els riscos de preguntar les coses a una princeseta... Però no hi he sigut a temps. Quan he estat vestida, ella ja no hi era. I no, no m'he passat una hora per vestir-me. Si només portava uns pantalons i una samarreta!

Però l'opinió me l'ha donat una persona que feia temps que no veia. Només de veure'm, se m'ha acostat, i m'ha deixat anar un "oh, que guapa que estàs!" que li ha sortit de dintre. I això m'ha creat un dilema mental, perquè no és el primer cop que m'hi trobo, amb dues opcions:
a) Sóc un desastre, i el dia que no vaig vestida com un desastre (recordo: pantalons i samarreta) semblo més maca i per això m'ho diuen.
b) És que realment sóc molt guapa, i és clar... (jajaja!)

I jo m'he posat a pensar, "mare meva, que superficial que sóc!"

Però no, no sóc superficial. O potser sí? Jo també em puc sentir guapa, de tant en tant.

Si estava tan guapa que fins i tot m'han portat a una habitació fosca!!! Però no tan fosca com perquè no se'm veiés, eh!!! Que ja veig a venir la brometa...

I sí, això ha sigut després d'enxampar més d'un cop a qui m'ha portat a l'habitació fosca mirant-me fixament quan estava pul.lulant per allà.

Però segur que estava mirant a l'infinit com faig jo sovint i ha sigut casualitat que jo sempre estigués en el radi de mira.

Algú més ha llegit aquest post i hi ha vist una adolescent o una pre-adolescent? Perquè jo l'acabo de rellegir i... crec que me'n torno a fer ESO.

Ai, calla, que jo no vaig fer ESO!!!

Mmm... Crec que val més que pari, o em fareu passar un control d'alcoholèmia...

Tot i que puc jurar que no he begut res. Bé, aigua. I suc de llimona amb maduixes. I un te blanc.

Crec que sí, que ja n'hi ha prou. Demà, en comptes d'anar a treballar, me'n vaig a estudiar primer d'ESO!

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Una habitació fosca? Uala! :p
Perdó, és m'ho has posat massa fàcil!
Estàs guapa, segur, perquè n'ets no en dubtis! I... saps que vaig escriure un post sobre l'aparença física que no vaig publicar? Ui! No1 Era un post en el que volia parlar d'això, però no ho vaig fr!
:-) M'agrada veure't així! De debò! És genial!

Llum ha dit...

Sí, Tirai, una habitació fosca :-P

Ja veurem quant em dura aquest estat...

Laia ha dit...

heheh... tranquil·la, si vols pots anar a batxillerat, no és d'ESO això només!! I jo també estic així de vegades, per a què negar-ho?? Tots tenim aquests moments!!

L'altre dia vaig anar al bany de l'institut, que crec que trepitjo un cop l'any. I em vaig mirar al mirall com si no fos jo. No m'hi vaig reconèixer gairebé! I també me vaig dir a mi mateixa que em veia guapa, i que m'agradava tal i com anava vestida i com em quedava. Per què no ho podem pensar, eh?? Eh?? eh?? Clar que sí!!!

Ale, bonanit... guapa!! ^^

Sergi ha dit...

Per mi una habitació fosca és un lloc per revel·lar films i gels. No té res d'eròtic, però quan hi vas amb algú sempre és divertit i més entretingut.

M'alegro de veure't així, sembla que la vida et somriu, o com a mínim, somrius tu.

Llum ha dit...

Sí, Laia, sí. I ara em pregunto: per què quan jo estava fent tonteries escrivint aquest post... el mòbil va estar sonant i no el vaig sentir perquè estava davant de l'ordenador :-(

Ah! I segur que tu també ets molt guapa!!! (He dit també, eh!!!) Que totes tenim dret a sentir-nos així!!!

XeXu, per definició una habitació fosca és una habitació on no hi ha massa llum. I no he dit que tingués res d'eròtic. Jo només he dit "habitació fosca", res més!!!

mossèn ha dit...

pantalons ??? ... bé, d'acord ... salut

Anònim ha dit...

Deu ser això, que no hem fet la ESO... Som uns rarus...

Ei, per què ha de ser superficial, això que dius? No fotis, dona!

Llum ha dit...

Sí, mossèn, pantalons.

perdedor, potser sí que som uns rarus... però jo estic contenta de no haver fet ESO!!! Visca el BUP i el COU!!!