dimecres, 2 d’agost de 2006

Sense l ""

lgú h intentt fer mi un trebll en un ordendor on l lletr "" est` engnxd? En un ordendor on l lletr "" s'h de prémer un munt de cops bns no consegueixes que l'ordendor et fci cs?

Creieu-me, és un bon putd. Jeje, ixí no sembl que sigui un prul tnt lletj. És clr que l prul "prul" sí que qued lletj, i mb gnes!

J podri ser un ltr lletr, j, però no, h de ser l "". Podri ser l "q", o l "z", o l "ñ", tnt per tnt. Però no, result que l lletr que s'h cnst bns de mi h sigut l lletr "".

l finl, sbeu què he fet? Doncs he busct un "" un p`gin web i l'he copit. I, r, cd cop que vull escriure un "", en comptes de fer servir el dit petit de l m` dret, he de portr el dit petit un mic més enll`, prémer el Ctrl i fegir-hi l lletr "V".

Oh, com he ptit per cbr el ditxós trebll!

5 comentaris:

incpiritione ha dit...

Jajajajajaja!!!! Quin fart de riure :-D
Però escolta, d'acord, posats a triar si n'ha de faltar una que sigui de les que es fan servir poc, com la "q" o la "ñ", però NO LA Z, que em quedaria escapçat! ;-)

Llum ha dit...

Jaja! Sí, tens raó. Això de incpiritione no queda massa bé :-) És que anava a posar la "y", però llavors hagués tingut problemes amb el meu antic jo :-)

Anonymous ha dit...

Jajajaja, quina canya, si sabessis com t'he hagut de llegir per entendre alguna cosa! Acabes d'inventar un codi xifrat, jajajaja.

Una abraçada

Spock des de Girona

El que mai et vaig dir ha dit...

ostres, quin putd

Llum ha dit...

No home, Spock, si hagués escrit en codi xifrat, ho haguessis tingut un pèl més difícil, per llegir-ho. Jo simplement vaig deixar d'escriure les a...

Sí, elquemaietvaigdir, un bon putd!