dijous, 20 de juliol del 2006

"Tierra, trágame!"

Que a vegades em costa entendre les coses, ja ho sé.

Que sovint entenc coses que no són, també ho sé.

Però avui tinc la certesa que he de tornar a primer d'EGB.

I és que, com coi puc llegir una cosa i entendre'n una altra?

I, és clar, com que llegeixes una cosa i n'entens una altra, fas coses que no hauries d'haver fet. Arribes a lloc i veus que passa alguna cosa rara. Comences a veure que no tot és com hauria de ser. Comences a veure que les coses no són com t'esperaves.

Fins que te n'adones. Merda, merda i merda!

I aleshores et preguntes què coi fas allà. Et preguntes per què pots arribar a ser tan rematadament idiota. I et cau la cara de vergonya.

Et mires les mans i veus els anells que portes. En aquest moment donaries el que fos perquè un d'ells fos un anell de poder, que et permetria desaparèixer. O un anell dels que portaven al Bosc d'Entre Móns que portava a Nàrnia.

Però els teus anells són normals. Comprats per 2 o 3 euros. I no són daurats.

Aguantes estoicament. Et maleeixes els óssos.

I, a la que tens ocasió, marxes el més ràpid possible.

Allà t'esperen. Mires el mail. I comproves el que ja et temies: no saps llegir. No saps interpretar el que llegeixes. Has de tornar a primer d'EGB.

I, per si no fos poc, per culpa d'anar al lloc de l'incident (i de les sabates, és clar) t'han sortit quatre llagues als peus. Anava a fer una foto, però podria ferir la sensibilitat de qui la veiés, així que ho deixaré en què la més grossa deixa veure la carn en una àrea de 2 cm de llarg per 0.5 cm d'ample i que la segona més grossa ocupa tot el dit anular, però del peu (no sé si aquest dit té un nom).

Definitivament, necessito tornar a primer d'EGB. Quina vergonya!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si fas com jo, que sempre entenc el significat més rebuscat i recargolat... Tanmateix per evitar gaires situacions d'aquestes uso com a medicina esdevenir com un xicot de primària i fer-m'ho repetir diverses vegades com si res entengués.

Anònim ha dit...

El principal problema és que el significat estava claríssim... només que jo vaig llegir i vaig pressuposar el que no era :-(

Anònim ha dit...

jo , si et serveix de consol, no he entés un borrall del que explicaves....fes-me unlloc a la classe, glups!

Anònim ha dit...

Home, molt de consol no em serveix... Això ´s que m'he explicat molt malament!

Resumeixo: vaig rebre un mail, el vaig llegir malament, pensava que havia d'anar a un lloc, i quan vaig aparèixer... doncs bé, que tothom em mirava raro, que no hauria de ser allà, i aquestes coses que passen.

Quina vergonya, mare meva!