dimecres, 12 de juliol del 2006

Com et va?

Algú m'ha preguntat que com em va aquests dies sola a casa. I ara tinc un dubte: què li contesto? Tinc unes quantes opcions... (*)

1. Perfecte. M'he passat els últims dies convidant a gent a casa i marxant jo de festa per aquí i per allà. La feina? Bah, ja es farà.

2. Perfecte, la casa està com una patena. Menjo molt correctament, no tinc res de roba bruta pendent de rentar, frego i escombro la casa un cop al dia, com a mínim. Vaja, que està tot perfecte.

3. El gos i les flors estan perfectes.

4. Ah, tot molt bé. Que vols entrar a casa? Ui, no... És que la cuina està una mica... És que, és clar, havia de posar-me a rentar la paella i vaig pensar que ja ho faria quan tingués alguna cosa més bruta, i vaja... bueno... que ja ho rentaré tot quan ja no tingui més estris per fer-me el menjar.

5. Ui, perfecte. Menjo de bé que no vegis! Aquest matí he descobert una teula de xocolata i ja he tingut el dinar: pa amb xocolata. Estava boníssim!

6. Ejem... Sí, tu espera a fora, que jo ja entro a casa i vaig a buscar-ho i t'ho trec. Que per què no vull que entris? No, per res. Ei, què fas? Que què fa tota aquesta roba per aquí tirada? Res, ara anava a posar una rentadora i l'estava separant. Sí, la separava per tota la casa...

7. Sola a casa? I qui t'ha dit que estic sola?

8. Sí, tot bé, excepte un petit problema que va tenir la rentadora. Que quin problema? Ah, res d'important... Només que vaig posar el suavitzant al lloc del sabó i n'hi vaig posar massa...

(*) Si us plau, que ningú truqui als meus pares i els demani que tornin immediatament. Totes les opcions són una invenció de la Llum. Bé, quasi totes...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem que com a mínim l'opció 3 sigui correcta (la part de els plantes es pot negociar).
"frego i escombro", no ens ho creiem: l'ordre és invers, i no em vinguis amb justificacions d'estil de neteja o lingüístiques.
I no vull ni pensar quins han sigut els teus àpats. Potser sí que els faré un truc en aquest aspecte.

Anònim ha dit...

Ja es veu que t'ho estàs passant de conya! Quina enveja que em fas!
Esther

Anònim ha dit...

les plantes

Anònim ha dit...

Jaja!

Sí, pere, l'opció 3 és correcta. Aquest any (encara) no se m'ha mort cap planta (l'any passat se'n va morir una, perquè em vaig descuidar d'ella durant dues setmanes...). Tot i que fa una estona ha vingut un home, i al veure que el gos el bordava, m'ha dit: "Ei, com es nota que el teu pare no el treu a passeig". Tindrà cara!!! Si jo el trec a passeig, però si ve algú que no coneix (jo no sé qui és) és normal que bordi el gos, no?

Està clar que ni fregar ni escombrar. Ja he dit que totes les opcions eren una invenció de la Llum...

Pel que fa als àpats... menjo més bé del que es podria arribar a pensar...

Esther, enveja cap ni una. Que em porto molt bé, jo...

Anònim ha dit...

Sola en casa IV? :-)

Anònim ha dit...

Però sense lladres, eh! :-)

Em sembla que m'estic creant una fama que no em mereixo...