dijous, 2 de març del 2006

El meu món

Uns pantalons de xandal que em van dues o tres talles grans (sí, ho sé, es diu xandall, però aquesta paraula em sona pija i jo sempre n'he dit xandal, així que xandal es queda).

Un jersei que també em va dues o tres talles gran. Un jersei amb història: la dependenta de la botiga no me'l volia vendre perquè deia que era d'home. Al final me'l va deixar comprar quan li vaig dir que era pel meu germà...

Una cua de cavall. Bé, de fet hauria de dir una cua de poni.

Els peus descalços (amb mitjons, això sí, que no em vull refredar).

El rellotge lluny, molt lluny.

El messenger en offline. No rebré cap mail, però per si de cas. Sí, ja ho sé, l'hauria de tenir parat. Però és que no puc tenir l'ordenador amb el windows engegat sense tenir-hi el messenger (encara que estigui offline o no disponible). No sé per què, però el ninotet fa companyia.

Tot preparat per submergir-me en el meu món. Un món llunyà. Molt llunyà. Un món que no existeix a la realitat. Només existeix a unes poques ments. Gairebé seria com un món de ciència ficció. De fet, és un món de ciència ficció, d'una forma o una altra.

La nit serà llarga. Molt llarga. Però d'avui no passa. Ja en tinc prou, d'això. Avui ho acabo. Passi el que passi. Si no em quedo adormida a davant de l'ordenador, és clar. Al cap i a la fi, aquesta nit gairebé no he dormit (suposo que de nervis). Quan acabi això suposo que ja no tindré tants de nervis, així que dormiré bé (o no).

Tot i així m'he passat per aquí. Just quan algú acabava d'entrar aquí buscant per qué significa anys llum? Com puc ser jo la segona entrada quan es busca això? Per si tornes (que no ho crec...) i malgrat que jo sé que faig faltes d'ortografia i que a vegades també busco coses rares:


  • L'accent del què és obert
  • Si proves de posar anys llum, sense el "què significa" probablement trobis millor informació. En tot cas, sempre pots provar el define del google.
  • La wikipedia sempre és una bona opció per buscar informació d'aquest tipus. O, si no te'n fies, això és el que diu el diccionari de la llengua catalana.


De bon rotllo, eh, que la gent que em trobeu a través del google em feu riure molt i jo ja m'he inventat una història amb el per què buscaves el significat d'any llum. I no tenia a veure amb el món acadèmic, que seria la fàcil.

I, ara sí, me'n vaig al meu món llunyà. A veure si ho aconsegueixo. De fet, el meu món no està tan lluny com un any llum. Però lluny sí que ho està!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si et pensaves que no diria res... Xandal o Xàndal?

A veure si ho aconsegueixes, doncs, encara que el teu món estigui lluny.

(Hi ha gent que segurament busca uns anys llum més llargs que els teus: "qué significa aanys llum?". Google el porta a una sola pàgina.)

Anònim ha dit...

Xàndal, xàndal...

No ho sé, no crec que ho aconsegueixi, però tot el que faci, ja estarà fet (gran veritat, aquesta!)

Com se t'ha acudit buscar aanys llum? I aquesta pàgina... és una tesi, no? Com es pot posar aanys en una tesi? No es llegeix més d'un cop, abans de presentar-la?

Per cert, això de que només porta a una pàgina és temporal. Després de posar-ho tu aquí, d'aquí a uns dies ja sortiran dues pàgines...

Anònim ha dit...

un aany llum equival a un any, tres mesos 5 dies, 12 minuts i 0.762 segons llum en alguna escala trekkie :-P (ara he tret el meu costat mes freakie),

Anònim ha dit...

Ho veus com també t'havia de corregir?

Estava segur que algú devia haver escrit aanys o lluum, o semblant, i he volgut fer la prova. Tens raó, aviat hi haurà com a mínim dues entrades. (i una amb lluum ... i amb llllumm i... no vull despistar més el personal)

A Google pots escriure una paraula, més real que l'antaviana de Pere Calders, que només porta a dos posts meus: "androminat". El curiós del cas, és que es tracta d'escrits de l'antic bloc, que ara ja no existeix i del qual ni tan sols jo en guardo còpia. Una bonica idea per a un relat, no et sembla?: Google que manté la memòria d'un passat virtual recent ja desaparegut.

No et distrec més en el teu viatge a anys lllluuummm.

Anònim ha dit...

solarist, digues-me que t'ho has inventat, això dels 3 mesos, 5 dies, 12 minuts i 0.762 segons. Perquè no sé pas d'on surt! Perquè jo hagués dit que un aany llum equival a 4 mesos (mes = 30 dies), 1 dia i 18 hores. Jo sóc així de senzilla...

Però estaria bé que ens ho expliquessis (potser és que jo sóc molt tonta i no ho veig). Perquè, has pensat que el proper cop que algú busqui el significat d'aany llum és bastant probable que hi trobi la teva definició?

Sí, pere, m'havies de corregir. Mira que si algú es dedica a buscar llllumm... Bé, d'aquí a uns dies ho provaré :-)

Crec que no havia llegit el teu post d'androminat. En fa temps, d'allò! Ara l'he llegit. Sí, sembla mentida tot el que s'arriba a guardar a la memòria del google...

No, el viatge no era a anys lllllluuuummmmmm... però gairebé :-)