diumenge, 25 de juny del 2006

Ja ens veurem


Powered by Castpost



La cançó és una enganyifa. I de les grosses. O potser no.

Era (és) una persona amiga. Algú amb qui podia parlar. Una de les úniques cinc persones (i entre aquestes persones, dos són els meus pares) a qui he explicat la notícia. Al principi ho hagués explicat a molta gent, però llavors vaig decidir que el millor era callar i esperar a veure com evolucionava tot. El que passa és que a vegades no sé estar callada, i encara, després d'explicar-ho als meus pares (que ho havia de fer) i a l'Anna, només se m'ha "escapat" a dues persones més. I una d'elles era aquesta persona.

Però avui m'he trobat amb un "Ja ens veurem". Un "Ja ens veurem" que vol dir que d'aquí a molt de temps potser torna a aparèixer. Un "Ja ens veurem" que indica que no li digui res, que quan tingui temps ja en tornaré a saber alguna cosa.

I em sap greu. Per què no me n'hauria de saber? Simplement, desapareix. Si algun dia vol, apareixerà i "ja ens veurem".

I jo, que sóc del gènere tonto, quan torni a aparèixer, estaré esperant, com si no hagués desaparegut. O potser no?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I ara, a sobre, no sento la cançó :-(

Si algú la sent, pot dir-me que la sent?

Anònim ha dit...

Llum, aquesta mena de Ja ens veurem me'l conec i fa moooolta ràbia. Però almenys t'avisen. Pitjor és quan et diuen: aquesta tarda et truco... i cinc dies més tard encara estàs "esperant" per si de cas...

Ei, i això de la cançó que no se sent, prova de canviar-li el nom, treu-li l'apòstrof del I'll i torna-la a pujar. A veure si així va. ;-)

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, Zinc! Ha sigut treure-li l'apòstrof i funcionar!

Sí, aquest "ja ens veurem" fa molta ràbia. El pitjor de tot és la última frase del post: que sóc del gènere tonto i quan es produeixi el "ja ens veurem" (si és que es produeix), doncs jo seguiré com si no hagués passat res. Tot i que m'agradaria emprenyar-me, sé que no ho faré.