diumenge, 11 de juny del 2006

Et puc fer una visita?

Donya Llum (o sigui, jo) està... confosa?

Fa temps va conèixer a una persona que es dedicava més o menys al mateix que ella. Però, és clar, una persona que no és d'aquí. Una persona de les amèriques. Una persona que no ha vist mai, cara a cara.

Com que es dedicaven al mateix (més o menys), i més o menys estaven en el mateix punt, es van fer amigues (amb el grau d'amistat que es pot aconseguir a través d'internet i amb uns quants milers de quilòmetres de distància). Durant un temps van saber què feia un i l'altre, i es donaven consells sobre com millorar en el que feien. Sempre dos cervells pensen més que un de sol.

Va passar el temps i es va perdre el contacte. Aquelles coses que solen passar. Passa el temps i no saps què se n'ha fet d'aquella persona. Com a molt, la felicites pel sant o l'aniversari (si saps quan són) i poca cosa més.

Però avui, i després de molt de temps (mesos? Potser un any?) de no saber-ne res, la Llum ha rebut un mail. Quatre línies, tres paràgrafs.

En el primer paràgraf (o sigui, les primeres dues línies), explica que ara fa temps que no es dedica al mateix que es dedica la Llum, però que vol tornar-hi. També explica a què es dedica ara.

En el tercer paràgraf diu que estaria bé tornar a mirar el que feia l'altre i a intentar millorar.

I en el segon?

Què hi té a veure el mail amb el títol del post?

En el segon paràgraf, em demana si em pot "fisit". La meva ment extraordinàriament desperta i superior ha deduit que se li ha escapat el dit i allà on posa "fisit" hi hauria de posar "visit". Però ha fet un esforç tan gran per deduir això (que, de fet, ja podria haver llegit les quatre línies que ha enviat abans d'enviar-les i hagués vist el fisit) que s'ha perdut del tot.

Una visita? Si fins i tot diu quan li aniria bé. Però la Llum pensa: què significa, una visita? Perquè, és clar, si resulta que la persona té pensat fer turisme per Catalunya, doncs quedar un dia a la Llum no li costa res. Però si aquest fos el cas hagués dit que volia venir per aquí, que si volia quedar algun dia, no?

Sí, ja ho sé, preguntant es va a Roma, però, què coi significa que si em pot fer una visita? I així, de cop, després de tot aquest temps? I ara jo què coi li contesto?

La Llum està una mica farta de que li passin coses rares...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre li pots dir que t'has hagut d'exiliar a Sierra Leone... ;-)

Anònim ha dit...

Jaja! Molt bona, Zinc!

I sinó li puc donar el mail d'en Larry i dir que m'he canviat de mail...

Però, realment, no sé d'on surt ara aquest mail, després de tot aquest temps. I a sobre, fer-me una visita? No entenc res de res.

Anònim ha dit...

Sempre sí, llum (menys en la qüestió de l'estatut, que no m'hi poso). Després pots fer servir tots els matisos del no. Va, no siguis covarda.
Un punt més al meu favor en el sí és que ara no entens res; després potser entendràs alguna cosa.
(no facis mai cas dels suggeriments que et fan en els comentaris del blocs, que una cosa és ser virtual i una altra real ;-)

Anònim ha dit...

Sí, pere, potser li hauré de preguntar què significa això de fer una visita. Ja li preguntaré i després decideixo...

Anònim ha dit...

Yessss... :)

Anònim ha dit...

Bé, li he dit que si venia per aquí, que m'ho digués i tal. I li he preguntat què volia dir això de la visita. Fa dos dies i no ha contestat. Així que... no sé si li he de dir que yessss...