diumenge, 14 d’octubre del 2007

Vull un Spiderman programable!!!

Aquest matí esmorzava davant de la tele. Bé, davant de la tele és un dir: estava a força distància, i no la veia massa bé. Feien el resum de les motos d'aquest vespre, fins que s'han posat a fer anuncis...

I he arribat a una conclusió. Vull un Spiderman programable. No m'importa que sigui a partir de 6 anys. Jo, en principi, tinc més de 6 anys. Vull un Spiderman programable! Ai, com en vegi algun, me'l compro. Per mi. Podria dir que el compro per algun nen, però... és que l'Spiderman el vull jo! Què carai!

A més, tot sigui per... bé, suposo que està clar.

Fa dies que tenia ganes de posar aquest vídeo. Val la pena arribar al final de tot. L'últim vers de la cançó és... no sabria definir-lo :-)



(Està clar que és un post xorra per tirar avall els últims, no?)

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Això podria estar al meu "pou dels desitjos ximples". Potser que me'n pensi un jo també i faci el mateix!

Anònim ha dit...

Quina cançó, Lluna, boníssima! És clar, jo pensava, no sé què té d'estrany, si és una cançoneta molt cursi, però quan diu que ha d'acabar aquell nivell (i posa els braços com si agafés el pad)... quin fart de riure! D'on han dortit aquests penjats? Ah, i la darrera frase és molt gran, sí, però crec que tristament això passa més del que creiem, potser no tan bèstia, però és lleig fer un regal pensant en un mateix, oi?

Ei, que la plana del Corte Inglés no em deixa veure l'Spiderman Programable, què redimonis és això? Ho anuncien per la tele ara (que ja entrem en campanya de Reis)? Hauré de mirar la tele algun dia, doncs...

Anònim ha dit...

Jajaja que bo... està bé això que comenci d'una manera i després li donin la volta a la truita!

Això dels auto-regals és perillós! perquè si ho fas servir molt et diuen que t'ho has comprat per a tu, i llavors la tàctica és fer-ho d'amagat ... Per això jo agafo la càmera digital al pare quan ell no hi és :D (encara que va ser un regal de tots, que jo íntegrament no puc permetre'm aquestes despeses...)

Anònim ha dit...

Jeje, Tirai, jo és que sóc com una criatura i quan ve aquesta època no puc mirar la tele...

Sí, XeXu, la cançó comença una mica cursi, però... quin fart de riure! No ho sé, d'on surten, aquests penjats. A mi em van enviar el link fa uns dies.

Ara a mi la plana del corte inglés tampoc em deixa veure l'spiderman. Hi pots anar a la web de Bizak, des d'allà es veu. Però, com que és una novetat, hi ha pocs llocs on hi sigui.

Sí, Laia, suposo que és la gràcia de la cançó :-) I ja, ja, això dius de la càmera, eh! És com la X-box del trio aquest :-) Per això jo dic que vull l'spiderman per mi! Perquè si el comprés per algun dels nens... estaria clar que el compro per jugar-hi jo!

Anònim ha dit...

xorra ??? ... això té connotacions sexuals, oi ??? ... salut

Anònim ha dit...

Connotacions sexuals? No home, només les que surten a la cançó! Que jo amb l'spiderman només hi vull jugar com si fos una nena de 6 anys!

Anònim ha dit...

Val, val, no llegiré la resta de post...de moment.

El video es genial i crec que es perfecte per la Denea apassionada de les videoconsoles que juga amb el seu home :-P

Petons guapa!!!!!!

Anònim ha dit...

Ei, Jo Mateixa, em sembla que la del vídeo no deu estar massa contenta de la consola de l'home :-)

Anònim ha dit...

De la consola no, però si al final acaba consolant-la.... :-P ni que sigui entre partida i partida, jajajajajajajajajaja.

Per cert, no he acabat d'entendre això de L'Spiderman programable??? es que l'enllaç que has posat no està disponible :-(

Petonets dolça!!!!!

Anònim ha dit...

Si al final el mossèn tindrà raó i el post tindrà connotacions sexuals :-)

L'Spiderman programable és un Spiderman amb un comandament a distància, que el pots fer moure, i el pots programar perquè faci determinats moviments. L'enllaç va a estones.

Anònim ha dit...

No puc veure aquest Spiderman!
I m'he rigut molt amb la cançó!! Quant mal han fet els videojocs a les relacions de parella! jajaja

Sembla que estàs una mica més animadeta no?
Bona nit.

Anònim ha dit...

L'Spiderman va a estones, Terra, ara es pot, ara no es pot.

No ho sé, si estic més animada. Però em vaig prometre que no en parlaria, i no en parlaré!