dissabte, 4 de desembre del 2004

Fins dilluns!

Era divendres al vespre. Tard, molt tard. Vaig recollir les coses i vaig deixar el meu lloc de treball. Quan anava a sortir per la porta, vaig dir:



- Adeu, fins dilluns!



Ja no quedava ningú. Parlava sola. És una senyal de que estic una mica malament del cap?



Si hi hagués hagut algú, m'hagués dit: "Fins dilluns? Però si dilluns és festa!" Però jo havia dit el "Fins dilluns" amb un somriure a la boca. La meva resposta hagués estat: "Sí, fins dilluns, però no dilluns que ve, sinó l'altre!" És que jo no faig pont, com la gent normal. Jo faig un aqüeducte en tota regla!



M'encanta el desembre. Ara faig una setmana de festa, per recuperar-me de la molta feina que tinc :-) i preparar-me per poc més d'una setmana de feina (dura, això sí)... abans de no sé quants dies de vacances de Nadal!



I me'n vaig... Me'n vaig de turisme amb la noia de qui parlava al primer post. Ella volia que anessim a la ciutat on viu l'altra persona del post, però al final l'he convençuda de fer alguna cosa més interessant...



I ara mateix plego veles. Faig les maletes i d'aquí a molt poc ja seré camí del meu destí. I diré allò de "fins diumenge!", que no precisament demà :-)