dilluns, 24 de novembre del 2008

Estic cansada

Miro el calendari. 8 de desembre. Falten dues setmanes! Encara falten dues setmanes!

Estic cansada. Molt cansada. M'he passat dues setmanes en les que, quan arribava a casa, gairebé me n'anava a dormir de ple. Sense res més. Hi ha un llibre que suposo que hauré de tornar a començar perquè no recordaré res. Fa més d'una setmana que no llegeixo ni una pàgina.

Suposo que he estat més fotuda del que vull reconèixer. O potser és que la meva fortalesa física no és tan gran com em podia pensar.

Fa dos setmanes que no faig res d'esport. Si no puc amb la meva ànima, com aniré al gimnàs? Tot i així, la balança, i els pantalons, diuen que he perdut molt de pes. Que no dic que no em convingui, però... si no he fet d'esport, normalment em costa molt, i he perdut gairebé dos quilos en una setmana... I per qui s'ho pregunti, no m'he tornat a pesar fins haver menjat amb "normalitat" durant un parell de dies. Això de "normalitat" és perquè hi ha coses que encara sóc incapaç de menjar, però més o menys menjo normal...

Estic molt, molt cansada. Suposo que hagués hagut d'agafar la baixa, però vaig fer la valenta. I necessito un dia de pijama. No un dia d'estar tot el dia amb el pijama, però si un dia en el que no hagi d'anar enlloc, on sigui totalment lliure, on el despertador no soni, on ningú m'esperi perquè els expliqui alguna cosa... I és que no hi ha un sol dia que no hagi d'anar escopetejada d'un lloc a l'altre.

Normalment em recuperava més ràpid. Però ara no. M'està costant un munt, i ja hauria d'estar recuperada. Ja fa més d'una setmana i mitja...

4 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Doncs hauries d'anar al metge companya, el cansament pot ser degut a moltes causes i si dura massa no és una cosa per deixar-ho córrer. Tot i estar segur que no és res greu més val prevenir !!

PS: Prova amb un plat de llenties amb xoriço, que sempre aporten el ferro necessari per revifar-se

PS2: Les taronges valencianes acabades de collir també hi ajuden !!

Unknown ha dit...

Cuida't molt! I recupera't aviat!

Anònim ha dit...

Ja sé que no hi afegeixo res, però cuida't molt i amanyaga't força cos i ànima... Una abraçada.

Llum ha dit...

Sí, segurament hauria d'anar al metge. Tot i que ja no estic tan cansada. Llenties amb xoriço? Però què dius????? Si encara no puc tolerar menjars gaire forts. Tiro a base de verduretes i peix a la planxa! Però les taronges sí, és clar!!!

Gràcies, Tirai i gripaublau.

Apa, vaig a dormir, que demà el dia és dur i he de fer moltes coses... i ja sé que fa dies que m'he de passar per unes quantes cases, però... buf, vaig de bòlit...