dissabte, 29 de novembre del 2008

El mòbil

Porto una ratxa...

Fa 9 anys que tinc mòbil. Em vaig comprar el primer l'últim any de carrera, durant una vaga eterna de Renfe, per avisar a casa quan em deixava el tren tirada, quan no sortia, o quan hi havia algun problema.

El meu primer mòbil el va heretar el meu pare, un parell d'anys més tard. Un any després, el meu pare va xafar un altre mòbil, i va heretar el meu mòbil nou. D'això fa 6 anyets. Llavors jo em vaig comprar un mòbil, que ha funcionat perfectament tots aquests anys.

Bé, potser no tant. Des del setembre he notat que a vegades es penja. Si vull fer alguna cosa, a vegades es queda bloquejat i he d'esperar uns quants segons a que em faci cas. Però, a part d'això, funcionava força bé...

Però avui m'he trobat enmig d'una retenció. Quan ja portava 10 minuts parada, ni cap a davant ni cap a darrere, he escrit un sms per enviar-li a la meva mare, avisant que arribaria tard.

L'he escrit, i he pres les tecles per enviar-lo. "Missatge no enviat". Hi he tornat. "Missatge no enviat". I així, unes quantes vegades, perquè la retenció ha continuat durant una bona estona.

Quan he arribat a casa, ho he tornat a provar. He anat a un lloc on esperava tenir cobertura, i he vist que podia trucar, però quan intentava enviar un missatge... "Missatge no enviat".

Llavors l'he obert, he obert el de la meva mare, he posat la tarjeta al mòbil de ma mare, i m'he disposat a enviar un missatge. "Se m'ha escatxarrat el mòbil, pobret, ja li tocava".

La meva sorpresa ha arribat quan no he pogut enviar cap sms des del mòbil de ma mare amb ma tarjeta.

Llavors he obert el del meu pare, i he fet la mateixa operació, amb el mateix resultat: la meva tarjeta no deixava enviar sms!!!

He tornat a tancar els mòbils i he comprovat que tant un com l'altre, amb les respectives tarjetes, enviaven sms.

El meu, seguia sense voler enviar sms.

Ara, aprofitant que marxo a la ciutat, aniré a mirar què em diuen. L'experiència em diu que val més que em faci la tonta. Que els digui que no puc enviar sms, a veure què em diuen.

Però el diagnòstic és clar: amb la tarjeta de ma mare, el meu mòbil envia sms. Amb la meva tarjeta, el mòbil de ma mare no envia sms. El meu mòbil amb la meva tarjeta no envia sms. El mòbil de ma mare amb la seva tarjeta, envia sms.

I llavors me n'he recordat. Ahir em va arribar un mms. Em pensava que era d'un company que estava allà amb mi. El vaig obrir. I va sortir una cosa molt rara. I li dic: "m'has enviat una cosa molt rara, no?" I, com a resposta... "Jo? Jo no t'he enviat res!"

Cagum la *********!!!

Espero no haver de canviar de número. Perquè... coi! Fa 9 anys que tinc el mateix número i... ostres, ja no sé ni quanta gent el té!!! I bastanta gent només pot contactar amb mi a través d'aquest número i...

Quina ràbia!!!

Quina setmaneta que porto... a veure què es trenca properament!

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Tranquil·la. Segur que amb un duplicat de targeta en tens prou!

Llum ha dit...

Un què?

He anat a telefònica. He fet 3/4 d'hora de cua. I m'han atès en 2 segons: "Ah, has de trucar al servei tècnic". I quan he preguntat si ella em podia fer algo, m'ha dit que no.

He trucat al servei tècnic. He esperat 10 minuts mentre una dona m'informava que m'atendrien aviat. I me n'he cansat :-(

El duplicat... no me l'haurien de fer a telefònica? Allà on he anat i m'han esbandit?

En fi...

Carquinyol ha dit...

Tal com diu Tirai, si la tarja SIM la tens defectuosa el teu operador t'ha de fer un duplicat, i això ho solen fer a gairebé totes les tendes... una altra cosa és que un dissabte per la tarda proper a la temporada de Nadal vulguin dedicar temps a fer-ho...

Llum ha dit...

Doncs hauria estat bo saber-ho ABANS d'anar-hi. Ara només fa que em senti més tonta per no saber-ho.

La dona ha dit que ells MAI ho feien, i que truqués al servei tècnic, que ells no podien arreglar res.

Laia ha dit...

Sí sí, es pot fer això del duplicat, ma mare se'n va fer un peruqè també li va passar no sé què... i així no has de canviar de número. A una botiga del teu operador t'ho han de fer... jo de tu hi aniria demà, insisteix!!!

Llum ha dit...

I quants diners li va costar, el duplicat, a ta mare?

Demà no puc, ja veurem si puc aconseguir que hi vagi algú per mi...

Jansy ha dit...

Caram, hi ha gent que dedica tant de temps a fer virus... Que no valoren el temps?

Almenys continues conservant el mòbil, quan ja el tenies quasi enterrat! Enhorabona, és el mòbil amb la vida més llarga que conec.

Llum ha dit...

No ho sé, Jansy. A mi em va tocar molt els nassos.

I sí, el mòbil continua viu :-D