dimecres, 5 de novembre del 2008

Desinformada

Al matí, mentre esmorzo, sento com la tele explica les seves notícies. No n'hi ha cap que em soni.

Al vespre, arribo a casa i ma mare m'explica alguna cosa. Ara que està de baixa, s'entera de tot.

Després agafo el diari. L'any passat ja sabia tot de què anava. I si alguna cosa m'interessava, llegia la notícia en concret. La resta, em sonaven totes.

Ara no.

Ara només escolto els butlletins horaris de les radios. Un parell o tres de minuts per sentir parlar del senyor de les patates fregides i l'altre (espero que aviat s'acabi!!!) i de les muntanyes russes que avui pugen fins a dalt i demà es desplomen fins a baix. Cada dia el mateix, i cap dia res de significativament nou.

Trobo a faltar aquella època en la que tot el dia escoltava la radio. En la que canviava d'emissora per escoltar tal cosa o tal altra. Ara...

Em fa vergonya reconéixer que no tinc radio. No, no en tinc.

A la feina escolto la radio per internet. Sempre música.

Al cotxe escolto la radio del cotxe. Altre cop música.

I què se n'ha fet de l'mp3? Doncs me'n vaig comprar un de nou, amb més capacitat, i amb radio, però no el faig servir mai. Té autonomia per 10 hores, i això vol dir que s'ha de carregar molt sovint. Però és que si escolto la radio, encara dura menys. Així que em dedico a escoltar... a veure qui ho endevina? Exacte, música!

Quan va arribar el setembre, vaig deixar d'escoltar Catalunya radio als matins. Per què? Perquè m'adormia! I vaig pensar que així podria seguir, com sempre.

Però, de cop, em sento molt desinformada. Sento que no visc en aquest món, i no serà perquè no escolti de lluny la tele al matí i fullegi el diari. Trobo a faltar la radio. Trobo a faltar algú que m'expliqui les coses, però sense fer-me adormir. Algú que parli en català i que no em faci agafar urticària.

Però l'oferta és petita. He d'escoltar la radio per internet, perquè no tinc radio. I em costa saber on buscar.

Alguna recomanació?

No, en Basté no, si us plau!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Tranquil·la, que jo t'informo. Ha guanyal l'Obama. A que no ho havies sentit?

òscar ha dit...

el fricandó matiner a rac1 està bé i, a la tarda, també clapés i també a rac1. tot i així, l'opció d'escoltar música a tothora és la millor!

Laia ha dit...

Em sembla que en aquest aspecte no et puc ajudar, estic pitjor que tu!!! podria ser que en alguna ràdio local de la zona on vius ho facin prou bé.. (hehehehe no és el cas del meu poble, però per provar...)

Anònim ha dit...

En això no et puc ajudar, però tinc la sensació de que, si vols una radio decent en català, l'hauràs de fer tu mateixa. Et puc assegurar que d'aquesta manera estaries ben informada :-)

Llum ha dit...

No fotis, XeXu! No ho havia sentit...

òscar, havia posat expressament que el matí de rac1 no m'agrada. I en Clapés... amb perdó per ell i tots els seus fans, però no sóc capaç d'escoltar-lo més de 10 segons seguits sense que m'entri l'urticària. Ganes de fer gràcia sense tenir-ne gens ni mica i sense fer-ne... Ah! I el que vull és escoltar alguna cosa que no sigui música.

Radio local? Jajaja! Quin acudit, Laia!

Doncs tens raó, gripaublau. Llàstima que no sigui perdiodista...