diumenge, 16 de novembre del 2008

Boniques anàlisis

Avui me n'he recordat. Aquesta setmana em toca anar-me a fer unes anàlisis d'aquelles que fan de tant en tant, i que representa que m'he de mirar si estan bé.

Les anàlisis sortiran de pena.

Entre el mal d'esquena, el mareig-que-quasi-caic-i-crido-l'atenció-sense-voler-ho-fer i això que tinc ara, ja no recordo quin va ser l'últim dia que vaig anar a córrer. Les anàlisis es trobaran una sang que no ha corregut prou, i que està, a més, molt dopada i plena de coses que fan que em trobi malament.

Si no n'hi hagués prou amb tot això, jo, que normalment menjo bé, fa 4 dies que no menjo res de verdura. Ni d'amanida. Ni res que provingui de l'hort, excepte ahir que em vaig menjar una taronja, i aquest matí, que m'he begut un suc de taronja. Que per què no menjo verdura? Només de veure-la, em fa venir ganes de vomitar. Que em posen un plat d'espinacs (i a mi que m'encanten!) a davant, i tinc ganes de vomitar. Pastanaga? Vomito.

I, ja que no menjo res verd... doncs tampoc menjo ni carn, ni peix, ni ous (ni truita, ni res que estigui fet d'ous). La raó? La mateixa que al paràgraf anterior.

Llet? Iogurts? Altres lactis? Res de res. Només de veure'ls, vomito. No, no he vomitat, però si me'ls posés a la boca, vomitaria.

O sigui que les anàlisis sortiran de pena. Perquè... ja m'explicarà algú com poden sortir bé sense menjar res de tot això. Bé, com a mínim tinc el consol que el colesterol, aquest cop, no pot sortir alt.

Que què menjo? Sopa de menta, pa, arròs bullit. I crec que aquí s'acaba el meu repertori. Bé, i les taronges.

Podria fer una porra, a veure qui encerta més coses de les barbaritats que sortiran a les anàlisis. Algú s'atreveix?

9 comentaris:

Dan ha dit...

mmmm. El colesterol seguirà alt (sempre toca la pera el colesterol) però... i una mica d'anèmia potser?
D'aquestes anàlisis no n'hauràs de fer massa cas. Perquè no esperes uns dies a fer-les?

Llum ha dit...

És que és la revisió anual de la feina, i tinc ja l'hora de fa un parell de mesos...

Anònim ha dit...

Doncs no ho sé si es reflexarà... el fet de no menjar verdures diria que influeix sobretot en el "tema budells" (ara m'estic posant gore). Tenia entès que una de les virtuds de les verdures eren que "fisicament" arrossegaven tot el que trobaven als budells. Igualment perque faci poc temps que no en menges no passarà res.
I respecte a la fruita, no tothomm pensa que es bo abusar-ne o passar-se. Pel que tinc entès Son sucres "simples" que peguen "subidons" d'insulina, vaja com si fossin un carmel.

Unknown ha dit...

Res! No t'has d'amoïnar que la teva edat de debò és de 22 anys! ;-)

Sergi ha dit...

Doncs en Dan té raó, potser et sortirà una mica d'anèmia, però potser no et sortirà tan malament com creus. Però a la llarga sí que s'espatllarien, has de tornar a menjar normal. Potser m'he perdut alguna cosa, però com és que ara tot et fa fàstic?

Llum ha dit...

Sí, però Lem, em referia a que m'he passat 4 dies menjant només derivats del blat o l'arròs. Això s'ha de notar!

Molt bona, Tirai! Si hi hagués posat aquesta dieta, potser m'hagués dit que en tenia 42 :-P

La resposta és al post anterior, XeXu. El que hi ha just a sota d'aquest i que vaig publicar ahir.

òscar ha dit...

no sé que dirà l'anàl.lisi. jo el que et dic es que mengis força més i més variat.
senzill de recomar-ho i molt difícil de practicar-ho quan es pateixen fàstics però ... és el que et tocaaaaaaa!

Anònim ha dit...

L'anàlisi de la feina? Ara sí que l'hem fotuda! L'has de passar pel photoshop com sigui abans que no el vegin els de més amunt!

Llum ha dit...

A veure, òscar, suposo que ja ho he deixat clar al post, però hi torno: normalment menjo bé. Però estic malalta, o digues-li com vulguis (tot i que vaig a treballar) i sóc incapaç de menjar res que no sigui el que he dit a dalt. Què més voldria jo, que poder menjar altres coses. No saps avui el que m'ha costat menjar mig plat d'arrós per dinar...

Jaja, gripaublau! Diuen que és confidencial, i que més amunt no ho veuen...