dimecres, 3 de setembre del 2008

Ho sabia!

Jo ja ho vaig avisar.

La mateixa nena de l'altre dia, i el mateix gos.

Jo no era a casa. I potser millor...

La nena ha volgut sortir a fora. La meva mare i la seva li han dit que no. Però ella ha sortit igualment.

Pregunta per qui tingui fills: si una nena fa això, se la deixa jugar a fora? No, veritat? Si li has dit que no, perquè hi ha el gos, o la nena entra o marxeu. O és que jo sóc massa dura?

La nena a fora, i la mare no li fa cas. Ma mare no li pot fer cas.

La nena molesta el gos. Jo l'he vist molestar al gos i sé que el gos no vol que li facin. Coi, li ha de fer mal!

Ma mare veu el gos com s'enfada. Li diu que deixi el gos. La mare de la nena, ni cas. Ni diu res a la nena, ni res de res.

El gos perd la paciència i es gira.

No li fa res a la nena. La nena només s'espanta.

I el gos rep.

La culpa és del gos?

9 comentaris:

Unknown ha dit...

És culpa del gos, i tant! Sempre ha de ser culpa dels altres siguin gossos o el que sigui. Com és que hi ha persones així? Perquè n'hi ha. Hi ha persones que sempre "culpen" els altres dels seus propis errors (puc dir que pensava en ma cunyada?) Apa, aquí, també, parlo de mi

Llum ha dit...

Bé, jo no hi era, i estic donant la culpa a la mare (sense dir-ho explícitament...)

Però buf, no pensava haver de fer aquest post tan aviat. Però suposo que ho veia a venir... :-(

Sergi ha dit...

Vaaaah, quan he començat a llegir he pensat que el protagonista seria l'adult del que també parlaves l'altre cop, i que el gos l'hauria mossegat de valent. Quina llàstima. Espero que ens ho explicaràs també quan passi. Aquell dia, tres punts pel gos!

Carquinyol ha dit...

La culpa és de la mare !! Avui serà que la nena vol jugar fora, i demà ves a saber, o li poses límits o la cosa començarà a desvariar.

Jo encara estic remprimint les ànsies nenicides que em va provocar una nena amb la que vaig compartir més de tres hores de viatge en tren, nena que feia tota l'estona el que li sortia dels dellonsis per tot el tren, sense importar a qui molestés i a la que els seus pares li deixaven fer de tot.

Jo Mateixa ha dit...

Nooooooooooooo, el gos pobret no en te cap culpa, està clar que la culpa es de la mare de la nena, que no s'ha ocupat com es degut de la seva filla.

Jo per començar l'hi hagues fotut bronca, per que si l'hi dic que no surti a fora no surt a fora i llestos, no hi ha discusió, que per alguna cosa ella es la petita i jo la persona adulta (cal deixar clar als nens que ells no manen, que manen els adults, que si no foten els que els hi rota tu).

Pobre gos, segur que ha rebut una bona bronca nomes per defensar-se....ara a veure quant l'hi dura a la nena el no acostar-se al gos, que esa es otra, oi?

Petonets dolça!!!!

Anònim ha dit...

No m'agrada la paraula culpa, però és ben clar que el gos no és el responsable últim d'aquesta situació. I és que diuen que els humans ens distingim dels animals per la intel·ligència, però em sembla que això encara cal demostrar-ho, sobretot segons quins exemplars.

Laia ha dit...

Bé, l'altra vegada ja et vaig dir què en pensava, i que qui avisa no és traïdor, que diuen... Esperem almenys que si s'ha espantat no li torni a tocar el que no sona al teu gos.

Anna Tarambana ha dit...

Mira que a mi els gossos no mpagraden, eh? Però per això mateixa puc ser molt objectiva: la culpa NO és del gos.

I, tu no tes massa dura: el qupe passa és que hi ha pares inèptes. I, punt.

Llum ha dit...

Home, XeXu, jo no vull que el gos mossegui a ningú!!! A part de que no crec que ho faci. Només es gira, dóna un avís, però no mossega!

Exacte, Carquinyol, però... bé, diria que no tens fills i diria que no m'ha contestat ningú que tingui fills. Des de la posició de no tenir fills és fàcil dir això, de que s'han de posar límits i bla, bla, bla. Potser algú que tingui fills parla d'una altra manera. I ah, com odio aquests pares que deixen fer de tot als nens!!! Hi ha un nen petit que ve a casa sovint, a qui sa mare el deixa jugar a futbol a dintre a casa meva!!! Jo al.lucino! I no li diguis res al nen, que la mare et diu que tu no saps res d'educar nens, que quan en tinguis ja veuràs!

Jo Mateixa, el mateix que en Carquinyol. Jo també crec que la mare no li hauria d'haver permés jugar a fora. Però jo què sé. Potser n'està fins al gorro (o, com que és mare separada, no vol ser la dolenta i que la nena vagi amb el pare...)

Ostres, gripaublau, no dónes culpes, però com carregues! :-P Jo tampoc demanaria responsabilitats al gos, però ja se sap que si passa alguna cosa...

Sí, Laia, ja ho sé. La nena es va espantar. Va parar quieta i tot. Però vés a saber quant temps li dura.

Si la Tarambana diu que hi ha pares ineptes... li haurem de fer cas, que ella és l'experta! :-) Tot i que tens raó, jo en conec uns quants...