dissabte, 31 de maig del 2008

Com me'ls gasto...

Sí, no acostumo a gastar gaire diners. Ni en roba, ni en coses banals. Però... però hi ha dues coses en les que sí que em gasto diners, i molts! O potser tres...

La primera de les coses és en llibres. I tant! Hi ha tants llibres a casa, que... Va, però el meu pare m'ho ha ensenyat així. Ell ha comprat molts llibres a la seva vida, i si en una cosa no ha estalviat mai ni un cèntim, ha sigut en llibres. Perquè sí. Perquè li agraden. I perquè és una bona inversió.

La segona cosa és la tecnologia. Bé, potser no em gasto molts diners, però a casa ara mateix hi ha quatre ordenadors. Tinc un mp3 i un mp4 que porto sempre amb mi. La càmera de fotos que tinc ara té quatre o cinc anys, però quan la vaig comprar s'acostava més als 400 euros que als 300. El mòbil... no, el mòbil és una merdeta. Per què vull un mòbil que faci fotos si tinc una càmera bona? I per què hi he de poder escoltar música si porto un mp3 i un mp4 sempre al damunt?

I la tercera cosa amb la que em gasto molts de diners (molts?) és en jocs. Bé, coses que es compren en botigues de joguines. M'encanten. I no estic parlant del puzzle. Ah! Per cert, ara que parlo del puzzle... Li he fet una altra foto. Demà no avançarà, però hi ha l'avançada de diumenge passat. He canviat l'angle des d'on faig la foto. Així potser es veurà una mica més el que hi ha... Potser no es veu tan bé, perquè no està centrat, però... a veure, ara ja es veu molta cosa! És clar que vaig dir que el dibuix final no el faria fins al final de tot...



Vull dir que em gasto els diners en coses que es compren en botigues de joguines, que poden costar (o no) una pasta i que... bé, que hi ha molta gent que no ho entèn, o que potser ho considera una frikada massa grossa...

Però avui... Avui he fet una cosa. M'he gastat una pasta en... en una cosa que combina dues de les tres categories. En què?



Que sí, que la història dels còmics d'en Tintín i el meu cosí ja la vaig mig explicar. I que consti que jo no anava a comprar-me això, però és que... és que... és que feia molt de temps que tenia pendent comprar-me'ls tots, i quan he vist això a l'aparador...



No ho he pogut resistir. I sí, és car, però i què? M'ho puc permetre, no? Així que ja els tinc. Són tots meus! Per primer cop a la vida tinc un còmic d'en Tintín que és meu. I no només un, sinó que els tinc tots!!! Han hagut de passar gairebé 30 anys, però, finalment, els tinc. I no només això: edició limitada i numerada i... bé, aquests són:



I, ja per acabar, una cosa que em va quedar pendent quan vaig anar a comprar les figuretes. Com que no tenia la càmera, no vaig poder fer cap foto dels Tintín, capità Haddock i Milú a la Lluna. I aquí estan, juntament amb el llibre.



Oh! Estic tan contenta!!! I tinc per llegir uns quants dies!

Oh! Que contenta que estic! Ja ni em recordo de la decepció del matí!

Ara he d'anar a escollir per quin començo aquesta nit... Alguna recomanació, si és abans de, posem-hi, les 10?

8 comentaris:

Laia ha dit...

Jo tinc els dos de la lluna i també el del ceptre d'Ottokar. Aquest últim me'l llegia, i llegia... Així que si no en tens cap de preferit pots començar per aquest ^^ I també em van comprar dos llibres, un del Perú i l'altre de l'Amazones, on s'explicaven coses d'allà i hi sortien els personatges de Tintín. Ostres quants records!

I com avança el puzzle, ostres!!!

Unknown ha dit...

Va, vinga! M'arrisco. El puzzle és del Peter Pan. Per què? perquè aquestes cames fan pinta de ser de la Wendy. Segur que m'equivoco de mig a mig però mira, així n'eliminem un :p

Llum ha dit...

Jeje, Laia, era per tantejar com estava la cosa... Crec que començaré per l'1, i fins al 24. I després tornaré a començar per l'1. I...

Ai, Tirai! No, no és en Peter Pan! Tot i que, ara que ho dius, les cames podrien ser perfectament de la Wendy. Però la propietària d'aquestes cames (em sembla que tots estem d'acord en què és una dona) no és la Wendy.

Anònim ha dit...

uo! jo l'únic còmic que tinc del tintin és "els cigars del faraó", però l'he llegit moltíssimes vegades! ara, tinc tots els videos! ara potser no, però abans era capaç de recordar-ne fragments i tots... gaudeix-los!!

Llum ha dit...

I tant que els gaudiré, aina! I tant!!!

Avui havia de marxar aviat de casa i m'he aixecat abans de les 7 sense despertador, i he anat directa a llegir-me'n un :-)

Jo Mateixa ha dit...

Tenint en compte l'hora que es i que ja som diumenge, tel's deus haver llegit tots, jejejejejejejeje.

Jo en tinc algun així sueltu i no m'els he llegit, et pots creure que mai m'han cridat gaire l'atenció? no es que no m'agradi eh.

Petonets bonica!!!!!

Anònim ha dit...

Cada vegada em sembla més una fada. Ara resulta que potser serà algun personatge de conte en el que estigui una mica verd, tanta intriga i al final potser em quedo amb un pam de nas.

Ostres, tots els tintins junts, que bo! Jo vaig créixer amb ells a casa, però ara ja no sé on són, no estic segur de si els té la meva germana o la meva mare. Ben segur que arribo massa tard per recomanar res, però jo me'ls llegiria per ordre, del primer al darrer.

Al final veig que n'has tret bona peça, del cap de setmana :-)

Llum ha dit...

No, dona, Jo Mateixa! Me'n vaig llegir un parell i prou!!!

D'acord, gripaublau, ara parlo: sí que és una fada, sí. Però no és una fada sola, hi falta alguna coseta més. El puzzle és una fada i... (això ja és més difícil).

Ah, els tintín els vaig començar des del primer. Jo me'ls havia llegit tots de petita, però eren rapinyats del meu cosí... Suposo que ell encara els guarda...