dijous, 22 de maig del 2008

Resum (molt resumit) dels dos últims dies

Vegades que m'he trobat a mitja casa sense roba i, sense haver avisat que vindrien, han vingut els paletes: Una.

Vegades que he jugat a atrapar amb el gos: Dues. Una volent, i l'altra per obligació (sense comentaris).

Vegades que m'han convidat al dia dels dos esmorzars: Dues. Una com a persona, i una altra com a organització, però és que qui ho ha fet no sap que tinc el mail redirigit i m'han arribat els dos a la vegada... M'ha fet gràcia, perquè vaja, suposo que ja s'imagina que jo miro els dos mails. O no?

Vegades que ha sonat el mòbil, l'he sentit i no l'he agafat: Una. Buf, i als dos segons me n'he penedit, perquè ha arribat un sms: "Quan puguis trucam. Gracias." Encara he de trucar... És que em fa una maaaaaaaaaaaaaandra...

Vegades que ha sonat el mòbil i jo no el tenia a prop: Cinquanta? Una, la persona del paràgraf anterior, que ha repetit l'sms. La segona, les meves tietes (bé, la segona, i la tercera, i la quarta...) Per què sempre em truquen 50 vegades al dia quan estic sola a casa? La tercera (per dir-ho d'alguna manera...) el jefe. O tot el dia sóc al lavabo o sempre em truca just en el moment precís. I, és clar, just després truco jo i em sembla que al final ja es catxondeja de mi, per tot plegat...

Vegades que he estat a punt d'anar a dormir amb la porta del garatge (per la que es pot entrar a casa) oberta de bat a bat: Una.

-------------------------------

Si publico això és perquè he acabat el que volia acabar. Bien! I demà (o avui) serà un altre dia. Amb més feina. Però això ja estarà fet. Acabat. Bé, li faltarà una altra passada, però aquesta part ja estarà. I ja seria hora!!!

I, com sempre, descobreixo que necessito canvis. Hi ha coses que no m'agraden. Però ara ja és massa tard. Demà. (O avui).

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Bé. M'alegro que hagis acabat, però em preocupa l'hora de publicació del post, sobretot, perquè no et decideixes entre "avui" o "demà". Això vol dir que t'has passat la nit treballant?

Sergi ha dit...

Si t'han convidat dues vegades al dia dels dos esmorzars, això vol dir que aquest any podràs esmorzar quatre cops?

Anònim ha dit...

Queda clar que no has tingut temps per avorrir-te. Em sembla que aquest post també es podria haver dit "llista d'incidents (molt resumida) dels dos últims dies".

Llum ha dit...

Tranquil.la, Tirai! És que això ho vaig escriure ahir al vespre, per donar-me ànims. I vaig dir que no ho publicaria fins que hagués acabat. Me'n vaig anar a dormir (vaaaaaaale, ja era avui) i he acabat aquest matí (vaaaaaaaale, era molt aviat). I per això hi havia això del demà i l'avui. No és dels dies que he dormit més, però el que és dormir, ho he fet...

XeXu, un dels esmorzars és a casa, així que com a molt serien 3 :-) Però em sembla que no colarà...

gripaublau, crec que més que llista d'incidents, s'hauria d'haver dit... sóc un desastre!

Jordi Jordi ha dit...

Quina gràcia! Jo he unit mentalment els dos primers incidents: el gos que et roba al roba que et vols posar, tu que el persegueixes per tota la casa i els paletes que arriben. La meva gosseta és especialista en robar mitjons, però d'aquí no passar. I tampoc tinc paletes voltant per casa, jeje

Laia ha dit...

Ole! ja tens una part de la feina feta!

Ara,a acceptar la proposta del dia dels dos esmorzars, que això no es pot fer cada dia ^^ una abraçada i a veure si ho pots enllestir tot aviat!

Llum ha dit...

Jordi, el gos no em pot robar la roba, bàsicament perquè no entra a casa...

Laia, i tant que hi aniré, al dia dels dos esmorzars!!!

Jo Mateixa ha dit...

I que diuen els paletes??, si son d'aquells que son babosos i als que sel's s'hi veu la regatera del cul, buaggg, son fastigosos :-S

Quines tietes més controladores no???

Jo de tu tancaria el mòbil quant estiguis sola, oi que els pares ja saben com localitzar-te?, pos eso.

Petonets bonica!!!!!

Llum ha dit...

Els paletes van venir un dia, en el moment just, van marxar, i no han tornat...

Les tietes... buf... Es poden passar mesos sense dir-me res, però a la que saben que estic sola... ni que m'haguessin de vigilar!!!