divendres, 14 de desembre del 2007

Premi blog solidari



Ahir arribo a casa i resulta que veig que, en un mateix dia, dues persones m'han donat el premi blog solidari. Primer, l'iruNa. I després, l'hypatia.

El text del premi diu el següent:
Es tracta de distingir set blocaires que compartisquen idees i opinions, o que simplement mostren el que saben i ho facen d'una forma totalment altruista, generosa i voluntària, sols pel plaer de compartir. És una cadena: cal enviar un correu als nous blocs distingits i aquests, a la vegada, han de continuar la cadena amb set blocs més, i així successivament.


Em sorprèn el premi, perquè el blog em sembla que és més solidari amb mi que amb la resta de la gent. Jo escric perquè em va bé, i no em sento solidària escrivint aquest blog.

He intentat tirar enrere en la cadena, però m'he perdut de seguida i no he sabut arribar a un bon principi :-( Però bé, com sempre jo del meme en faré el que en vulgui.

L'hauria de passar a set persones, i donar set premis, però... és que qui va fer això no ha sentit mai a parlar del creixement exponencial? Primera iteració: set persones tenen el meme. Segona iteració (i comptant que no es repeteixi ningú): 49 persones el tenen de nou, més les 7 primeres, 56 persones. Tercera iteració: per més que hagi crescut la blogosfera, ja tothom hi ha passat!

Així que jo també dóno el premi. Però no ho faré a 7 persones. Ho faré només a una. A una persona que ens explica les seves idees, i ens dóna la opinió que té de les coses que l'envolten. A més, aquesta persona de tant en tant (un de tant en tant bastant seguit) ens explica coses que sap, que ha estudiat, que ha après o que ha trobat, i que són molt interessants (i que, la majoria de cops, almenys a mi m'ensenyen coses que no sé). I ho fa de forma altruista.

Per si hi havia algun dubte, aquesta persona és la Laia. Per tu és aquest premi! I no cal que l'enviis a set persones, si no vols, que tampoc és necessari col.lapsar la blogosfera!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Saps, sempre que decideixo fer un meme, el canvio com a mi em sembla, perquè solen carregar una mica. Ara fa temps que no en faig, però aquest segurament l'acabi fent. M'agrada que hagis canviat el panorama, encara que aquest cop ningú no diu que no es pugui repetir. Sigui com sigui, m'ha vingut de gust deixar-te aquest comentari perquè trobo que triar un sol blog pot ser difícil, però crec que l'has encertat molt. La Laia s'ho mereix, perquè explica sempre coses interessants, i ho fa perquè li agrada i ho vol compartir. Així que jo comparteixo la teva opinió, un premi que aquest cop és més que un simple meme, perquè crec que és molt merescut.

Anònim ha dit...

Sí, XeXu, aquest premi la Laia se'l té ben merescut. I no li podia donar a ningú més que si no fos a la Laia, si només el donava a una persona.

Jo també en faig el que vull, dels memes. Quin avorriment, sinó, no?

Anònim ha dit...

Tens tota la raó del món Lluna!! Jo fins i tot he pensat que, perquè tingui valor aquest premi, al final haurem d'anotar la quantitat de persones que ens l'ha atorgat ja que si això continua així tots acabarem premiats, que la blogosfera no és tant gran!
M'ha agradat molt com te n'has ensortit i crec que és molt difícil el que has fet... perquè si a mi ja em va costar triar 7 persones no m'imagino com seria triar-ne una només!!
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Bonica, moltissimes felicitats per el premi!!!!!!!!!!

Espero que estiguis be, més animadeta i de salut una mica més refeta eh!!!!!

Un petonas ben gran i molt bon cap de setmana!!!!!

PD: Perdona que no passi tant sovint pero es que vaig de cul en tots els sentits :-(

Anònim ha dit...

Doncs tens tota la raó Lluna, i el blog de la Laia ha estat una gran elecció. Enhorabona a les dues!

Anònim ha dit...

OOOOOooooooooOOOOOooOOOO!!!! Caram, moltes gràcies! Considero que tots els blocaires escrivim de forma altruista, que ho fem per nosaltres i perquè de debò ens agrada fer-ho. Però m'has triat a mi, i em sento afalagada :P M'agrada trobar coses noves i explicar-les, m'imagino com podria fer que gent que no hi està ficada ho entengués. També, com tu, considero que el meu bloc és mes solidari amb mi. Quan explico coses i em dieu que ho he fet bé, que us agrada el paral·lelisme utilitzat o que s'entén bé, em replantejo si és veritat que no ho faig tan malament, això d'ensenyar (alguns companys de vegades em demanen que els expliqui coses, i també m'apugen la moral com vosaltres). I m'agrada a sobre! I alguna vegada us he explicat coses de ciència que m'agraden i que he d'estudiar: sou els meus oients pre-exàmen, una mena d'autoavaluació per veure què he retingut dins el cap. Així que també és un bloc solidari cap a mi mateixa més que envers els altres, diria.

I després d'aquest comentari massa llarg, et torno a donar les gràcies :D I sí que el faré el meme, però d'una manera diferent també. Tinc una petita idea, a veure què en surt...

Anònim ha dit...

I tant, iruNa, és que aquestes coses, quan comencen a córrer... I com deia en XeXu, com que tots l'acabem donant als nostres amiguets...

Gràcies, Jo Mateixa. El peu bé, gràcies, però... coi, que últimament semblo... no sé què semblo, però ho arreplego tot!

Gràcies, Boira!

De res, Laia! Ja ho saps, el premi te'l mereixes, i de sobres!!! I molt bona, la teva idea del meme :-)

Anònim ha dit...

Faig tard! Enhorabona Lluna!!! I també a la Laia!
Aquesta adjudicació de premis haurà d'acabar-se aviat no? Que no hi ha tanta gent i ja s'estan repetint uns quants.

Anònim ha dit...

Gràcies, Terra!

I sí, suposo que ara ja començarà a anar a la baixa...