diumenge, 9 de desembre del 2007

El meu llit...



El meu llit no és com aquest. Però... tinc unes ganes de posar-me al meu llit!

Tinc ganes de posar-me a dormir. A dormir i no sentir com algú parla sense parar. No tenir mal de cap perquè em taladren a preguntes.

Tinc ganes de posar-me a dormir sense una tele amb algun programa del cor, la teletienda o alguna cosa similar sonant a tot drap a l'habitació.

Tinc ganes de posar-me al meu llit, tancar els ulls, i dormir. Dormir fins que el cos em digui prou. Al meu llit.

Estic tan cansada! Ho notava, aquests dies. I sabria que estaria cansada. Sabia que tornaria el diumenge al vespre i no m'aguantaria dreta.

Tinc ganes de posar-me a dormir. I molt!

Si tingués una vareta màgica...

Si tingués una vareta màgica (i la sabés utilitzar), demà no seria dilluns. Em podria posar al llit i dormir fins que el cos em digués prou, i no hauria d'anar a treballar.

Si tingués una vareta màgica (i la sabés utilitzar), no tindria una cosa per acabar per dijous, ja la tindria feta, i podria estar més tranquil.la aquests dies.

Si tingués una vareta màgica (i la sabés utilitzar), els posts en paper es transformarien en posts del blogger i podria publicar-los en un moment.

Però no tinc cap vareta màgica. Ni la sé utilitzar. Així que hauré de fer el que pugui. I anar a dormir mooooooooooooolt aviat. Segurament, ja hi hauria de ser.

Al final he caigut, i he fet un post. He deixat comentaris per aquí i per allà i tinc vuit posts en paper molt minsos. Però aquesta setmana he rigut fins que m'ha fet mal la panxa, he plorat perquè sóc idiota, he corregut (sí!!!), m'he mullat els peus i les mans amb l'aigua del Mediterrani, he vist riure, he vist plorar, he vist gent que feia anys que no veia, he... No m'estranya que estigui tan cansada!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Lluna... dorm!!!! no et diré que no m'he alegrat moltíssim de veure els teus comentaris al meu blog i que he vingut corrents fins a casa teva per saber com estaves... però al veure el teu estat... dorm!!!
Estic molt contenta que t'hagi anat tant bé, que estiguis tant cansada perquè significa que has aprofitat el temps... però ara descansa molt eh?!
Bé, una abraçada molt gran!! ja espero amb ànsia els posts en paper!!!

Anònim ha dit...

Ei! No m'esperava un post avui.
Apa, dorm i descansa! Veig que hi ha hagut moments per tot al pont, però en general ha estat bo :-)

Anònim ha dit...

Doncs a dormir. Que aquesta mena de cansament, per haver fet tantes coses es fantàstic.
A cuidar-se!!!

Anònim ha dit...

Aconsegueix aquesta vareta màgica ja i fes que demà no sigui dilluns, si us plau, que només de pensar-ho m'esgarrifo.

Bé, suposo que això és un post pont, i que fins d'aquí a quatre dies més no en toca cap, oi? Per aquí estarem a veure què dius, i a veure quan els de paper es converteixen en format blogger. Mentrestant, si tens feina per fer aquesta setmana, comença per recuperar forces. Ara que, amb les hores que són, ja fa estona que dorms. Dolços somnis, doncs.

Anònim ha dit...

Si que tens raons per estar cansada pero també feliç, llastima que avui sigui dilluns.

Anònim ha dit...

Jo també vull una vareta màgica com la que dius! I si la demanem als Reis? ;)
Apa, descansa, que déu n'hi do la de coses que has viscut aquests dies!
Vagi bé!!

Anònim ha dit...

vaja, al final tothom tindrà ganes de posar-se al seu llit ... vinga, jo m'hi apunto !!! ... salut

Anònim ha dit...

Ja sé que trigaràs uns dies a tornar per aquí... però quan puguis passa't pel meu blog que hi trobaràs una sopreseta!!!!

Anònim ha dit...

Espero que finalment hagis pogut descansar!

Anònim ha dit...

Gràcies pels comentaris. Avui torno a necessitar el meu llit urgentment! Però per raons ben diferents. Però bé, l'endemà d'això era dilluns, i ara demà ja és divendres :-) Tot i que no sé per què somric, perquè total, després de tot, pel que he de fer el cap de setmana...

Ara em passo per casa teva, iruNa!