dimecres, 5 de desembre del 2007

4 + 4 = 1 setmana

Quan baixo molt la pantalla del blog i arribo a les categories, veig que no em costa massa crear noves categories, però llavors gairebé sempre acabo posant els posts a la mateixa categoria. Però aquest pont la cosa canviarà perquè, espero, recuperaré una categoria, amb llapis i paper. Però, és clar, la categoria aquesta són de posts que escric en paper, i quan puc, els passo. L'any passat vaig aconseguir passar-los tots abans de final d'any. Aquest any... aquest any no crec que pugui, però els guardaré i els aniré escrivint (si és que puc).

Quants dies fa d'aquest dia? Molts! Massa! Avui he tornat a anar-hi caminant. Estic contenta. Tornar m'ha costat un munt, però hi he pogut anar jo soleta.

I... doncs que ja ha arribat. No m'ho crec. Demà a aquesta hora estaré en una habitació d'un hotel, encara no sé amb qui, encara no sé amb quins ànims, i gairebé no sé ni on.

M'ha d'anar bé. Després de que tanta gent m'ho hagi desitjat, ha d'anar bé per força. Sobretot per qui m'ho ha desitjat.

Quatre dies. Quatre dies fora. Me'n podria emportar el portàtil, però sé que val més que no ho faci. Encara treballaria. I vull estar quatre dies sense pensar en la feina. Quatre dies de "descans". Quatre dies, per acabar tornant el diumenge.

I després quatre dies de treball dur. Que tinc unes coses per acabar abans dels quatre dies i tot s'ha de fer abans. Que vaja, sóc burra i he mirat el mail avui :-( i hi tenia més feina del que pensava que hauria de fer els quatre dies :-( Però en fi, que aquests dies del pont són per descansar i llavors fer una apretadeta. I és que el pont ja podria haver sigut dilluns i dimarts, que són els dies que tinc més feina. Però no, ha hagut de ser dijous i divendres, que són els dies que aprofito per avançar coses i... doncs que aquesta setmana em quedo fotuda i la setmana que ve pararé boja.

I no em crec que ja siguin 2/4 de 10. 2/4 de 10, i encara tinc la maleta per fer. 2/4 de 10 i tinc unes quantes coses per acabar d'arreglar. 2/4 de 10 i penso en la feina, quan avui m'he dit, al marxar, que prou. Que fins dilluns. Que no penso fer res més fins dilluns. Ni tan sols el diumenge al vespre (si és que arribo prou aviat com per no anar directa a dormir, jajaja!)

Estic cansadíssima. Ja no sé ni què em dic. I no penso rellegir el que he dit. Ah, no! Em sap greu, perquè aquest post es quedarà aquí una setmana, com a mínim fins el dia 13. I és un post d'aquells en els que divago sense massa sentit. Però va, si no torno fins d'aquí a una setmana, no passa res perquè sigui llarg i vagi d'un tema a l'altre sense problemes.

I quan torni, posts escrits en paper. I algun davant la pantalla, és clar. L'any passat en vaig escriure nou. Aquest any no hi arribaré. En quatre dies, ni tan sols jo sóc capaç d'escriure nou posts en paper. O sí?

En fi, d'aquí a una estoneta tancaré la paradeta... I llavors passaran 4 dies. I 4 dies més. I ja tornaré a ser aquí :-) I (espero) carregada de posts!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

8 dies sense posts si he entès bé? Però això què és, on reclamo?
Clar que si tornant n'hi ha d'haver tants, doncs, mira, ja està bé.
Que vagin molt bé aquests dies. Passa-t'ho molt bé i intenta fer tant poca bondat com puguis!

Anònim ha dit...

4 dies per recuperar energies (no t'enduguis el portàtil! noo!) i altres 4 ben durs. Afortunada tu que jo tindré dies també durs i sense pont!
Ara en serio, espero que desconnectis de tot, de la feina sobretot, i recarreguis forces!
Bon pont!

Anònim ha dit...

Sí, Isolta, 8 dies sense posts! Però el que em sabrà més greu serà no llegir el que vosaltres expliqueu... Ara, tornant n'hi haurà, però no els passaré tots el mateix dia, eh! I pel que fa a la bondat... em sembla que no tindré cap més remei que fer bondat :-(

Sí, Terra, no em vull endur el portàtil. Jo puc!!! I espero desconnectar ben desconnectada...

Anònim ha dit...

Desconnecta i descansa, tot i que ja se que és difícil! Escolta, podries escanejar algun d'aquests posts en paper, que autèntic!

Bon pont!

Anònim ha dit...

Per que serà que no m'ho acabo de creure? Desitjo que vagi bé aquest pont, però no em sorprendria que qualsevol dia d'aquests ensopeguis amb un ordinador amb internet, i decideixis plantar aquí algun altre bocinet de tu. 8 dies són molts...

Anònim ha dit...

A hores d'ara espero que estiguis estupendament feliç gaudint del primer dels teus 4 dies de descans!!! ostres, em sembla que se'm farà molt estrany estar 8 dies sense llegir els teus posts, ja cal que tornis carregada d'històries eh?! però com diu en XeXu... no sé si podràs aguantar tant de temps... (que tos plegats sóm uns malalts del blog)
Ara, espero que el dia que faci 9 donis senyals de vida eh!? que sinó m'hauré d'unir a la Isolta i fer una reclamació oficial a Blogger!!! jeje
Per cert, m'ha agradat la idea de la Boira... seria molt original! això sí, si fas bona lletra.. perquè sino ho tindriem xungo! ;)
I com que no estàs aquí i trigaràs a llegir aquests comentaris em prenc la llicència d'extendre'm un xiquet més de lo habitual... i divagar... per no desentonar amb aquest últim post tant divertit que ens has deixat!!
Bé, ara sí... em despedeixo desitjant-te que et vagin molt bé aquests dies de pont, que desconectis de tot, que carreguis piles i que... en fi, tot el que es diu quan vas de vacances!
i pensa en nosaltres quan tornis, que t'estarem esperant en candaletes!!!
una abraçada!

Anònim ha dit...

Ooh que ho passis molt bé! Jo mentrestant et cuidaré el porquet, no et preocupis!!

Anònim ha dit...

Estic morta. Cansament físic i mental. Per sort, he pogut arribar a casa aviat... Fa mitja horeta, que he arribat. Podria fer un post, però estic tan morta que... ho deixaré estar. Dijous tornaré, ho prometo!

Boira, he desconnectat moltíssim (en tots els sentits). Però això de descansar ja és un altre tema. No sé pas ni què em dic! Els posts en paper... doncs n'he escrit 8. Potser fins dijous n'escric algun altre. No els escanejaré. Simplement els copiaré al blogger, i es veuran com un post normal.

Doncs creu-t'ho, XeXu. Hi havia ordenadors amb internet. Hi havia gent que portava portàtils i hi havia wifi. Però no vaig entrar a internet, ni vaig tocar ni cap portàtil ni cap tipus d'ordenador. I el millor de tot és que tampoc ho vaig necessitar. No tenia necessitat de mirar el correu, ni res de res. Ui... deu ser que estic tan cansada que no sé què em dic :-)

iruNa, avui mig torno, però estic tan cansada, que marxaré molt aviat. Fins dijous suposo que puc fer alguna incursió al mail, i poca cosa més. Després... després tinc els 8 posts per anar escrivint. Ostres! Ara me n'adono. Quina gràcia! 4+4= 8 :-)

Gràcies, Laia! Què faria el meu porquet sense tu? ;-)