dijous, 9 d’abril del 2009

Llàstima del temps

Quants cops he dit que m'agrada la pluja? Quants? Moltíssims. Més dels que segurament em pugui imaginar.

M'agrada que plogui i passejar pel carrer. Però, sobretot, m'agrada ser a casa, i que plogui a bots i barrals, i veure com plou. L'olor de la terra mullada. I sentir com va caient l'aigua. Sobretot si estic ben tapada al meu llit.

Avui fa un dia molt maco. Un dia perfecte per anar a fer una excursió de les que teníem programades. Llàstima que, quan encara no sabia si planejaríem coses pels primers dies o pels últims, em vaig guardar avui, el dijous, per fer un parell de coses que havia de fer. Avui. El dia que ha resultat ser l'únic dia en el que podríem haver fet alguna cosa. Si és que tinc una punteria...

Des del cap de setmana, ens hem passat tots els dies treballant. Jo en les meves coses, i ell en les seves. I ens vam guardar els últims dies de setmana santa per... fer excursions.

Fer excursions, i altres coses.

Coses que no es poden fer si plou.

Quants cops he dit que m'agrada que plogui? Ho retiro! Ho retiro! Tinc ganes d'anar a aquell lloc on no he anat mai, i pujar-hi a peu. Tinc ganes de veure el seu hobby, tot i que un dia ja m'hi va portar, molt al principi. És clar que aquell dia era un hobby "descafeinat"... I tinc ganes de fer aquella excursioneta que vam dir que faríem. A un lloc on no hi he anat mai a peu.

Perquè, no sé, en les dues últimes setmanes he anat un parell de cops a la platja. A prop de casa seva, és clar. Que a prop de la meva no n'hi ha, de platja! O, com a mínim, no tant a prop.

Però també he intentat anar dos cops al cine, i no hi havia res interessant. I on es pot anar, si plou? Si plou i no fan res de bo al cine? Si plou i les excursions i el hobby són per dies que no plou?

Llàstima del temps!

(Crec que no ho havia dit mai tan en sèrio. He deixat de necessitar escriure. Aquest post és una porqueria, però tampoc tinc res més a explicar...)

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei! Jo vull estar en situació d'haver d'escriure un post com aquest!
Hi ha moltes coses que es poden fer que no són necessàriament a l'aire lliure! Ehem!

Unknown ha dit...

Acabo de mirar el temps del meteocat. Demà estarà així així, però ploure el que és ploure, potser no. Emporta't un paravents i aneu pn volíeu anar! Això sí, demà que dissabte ja no

Llum ha dit...

Jaja, Tirai, sabia que algú em sortiria per aquí. Però recorda que som homeless... No sé encara què farem demà...

aina ha dit...

aquest no és pas un post porqueria si tot plegat et fa sentir així de bé :)) amb pluja o sense allò important és ser-hi, no? ni que sigui en un bar remenant el sucre del cafè!

Llum ha dit...

Sí, bueno, no ha sigut davant d'un cafè, però ha sigut genial igualment :-D