dimecres, 16 de juliol del 2008

Ara mateix

Acabo d'arribar a l'hotel. Estic morta. Morta del tot.

Em fan mal els peus de tant caminar. M'acabo de treure les bambes. Sí, he vingut amb les bambes d'anar a córrer, perquè necessitava una cosa amb la que pogués caminar tot el dia. Un calçat ben còmode. I què hi ha més còmode que les bambes? Calor? Tonteries!

M'acabo de menjar un plat d'espaguetis que estava... estava boníssim! I al migdia m'he menjat una pizza gegant. Quan me l'han portat, he pensat en la Laia i n'he fet una foto ben maca.

M'he passat el dia voltant, perdent-me pels carrers.

El millor moment del dia ha sigut quan he anat pel camí que em semblava més maco, i de cop he vist la placa d'un carrer. "Carrer Galilei". És clar! He fet una foto a la placa del carrer. Aquest és el turisme que m'agrada a mi. El que et porta allà on et porta el destí i et fa veure coses que et criden l'atenció.

I... en aquest carrer hi he trobat una botiga. Una botiga on hi havia tot de joguines molt interessants. I, és clar, he vist una cosa que sempre compro quan vaig a l'estranger i que m'ha agradat molt. Car? Sí, caríssim! I pesat? Pesadíssim! No cal ni dir que, pobre de mi, l'he hagut de carretejar tot el dia. I ja veurem la gràcia que em farà quan em passi del màxim pes possible amb el Ryanair...

Però el que he comprat s'ho valia. L'experiència em diu que, si no l'hagués comprat, llavors me n'hagués penedit, i tornar per comprar-ho sí que m'hagués sortit car...

Ai, estic cansadíssima. Me'n vaig a dormir!

AVIS: Post escrit una setmana abans de ser publicat (mirar l'etiqueta). Tot i que dubto que el meu dia sigui gaire diferent del dia que he descrit. Si hi penso, aquell dia al vespre faré un post de l'estil en paper i després puc comparar... perquè l'hotel té wifi, però jo no tindré portàtil!

4 comentaris:

Laia ha dit...

oooh a veure si al post paral·lel hi ha la foto eh! ^^

Sergi ha dit...

Carai, però si semblava talment que haguessis viscut el que explicaves! Pot ser interessant que ens expliquis les diferències entre el que esperaves i el que va ser, a veure si canvia gaire la història.

Anònim ha dit...

Mira que en tens de "cuentu" :)

Llum ha dit...

Foto... no, foto no :-)

XeXu, però si portava tota la setmana amb posts programats! Com te l'he pogut colar?

Cuento, Esther? Potser sí.