dissabte, 7 de juny del 2008

I el puzzle és...

Bien! Bien! La Llum fa dos dies que no té post! Però té el puzzle molt avançat, així que JO faig el post! I és que, d'això... volia dir que estic una mica gelosa... D'això, passa molta estona amb aquesta cosa que en gripaublau va endevinar que era una fada i que la Laia ja fa dies que sap! I a mi em té abandonada :-( Però encara queda un tros per saber i... i la Llum em deixa fer el post avui. Bien!!!

Aquest matí, la cosa no estava gaire diferent que la setmana passada...



Però aquesta tarda, després de dinar, la bona noia s'hi ha posat i... i ho ha deixat ara. Bé, ha fet alguna altra cosa pel mig. El problema és que ara ja hi ha poca llum, i ho ha hagut de deixar. Però, tot i així... tot i així... Bé, n'ha fet una foto.

Per cert, abans que ho digui ningú: sí, la foto és dolentíssima. Que sort que té una bona càmera, que si la càmera fos dolenta, no es veuria res de res!!!



Com va dir, ja té tot el fons fet. Ja només falta... ja només falta la part del centre. La fada i... i el que hi ha als dos forats.

Demà l'acaba. Fer el tros que li queda no li costarà més de mitja hora, perquè, ara sí, tot són colors diferents, i es fa fàcil i ràpid.

Però m'ha dit que... m'ha dit que us deixa una setmaneta perquè penseu què és el puzzle. A veure si algú ho endevina. De moment, sabem que falta una cosa aquí, i que no és una fada:



I, a l'altre forat, a part de la fada, hi ha alguna altra cosa. Ni que sigui pel context, potser algú ho endevina...



El cap de setmana que la Llum dirà el què.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs no tinc ni idea de què pot ser el que queda. Potser és que avui estic poc inspirat, o que no tinc gaire imaginació. Esperaré pacientment (o no) una setmana, i si mentrestant se m'acut alguna cosa ja t'ho dic.

Llum ha dit...

:-D

Jo perquè sé què és, però en les dues últimes imatges, al mig dels dos forats, hi ha un tros del contorn d'una de les coses que falten. Jo veig molt clar el que és... És clar que jo ja sé què és!

I és clar que ahir a la tarda-vespre ja el vaig acabar :-P