dilluns, 30 de maig del 2005

Haurien de prohibir...

Haurien de prohibir els cotxes d'autoescola que van a 20 Km/h de velocitat màxima en hora punta en una carretera a la que no es pot avançar.

Sí, ja ho sé, tots hi em passat, per aquí. Però jo no recordo haver-me posat en hora punta a anar per una carretereta petita a 20 Km/h, creant una cua considerable, minuts abans de les 8 del matí.

Sí, aquest matí m'he trobat amb un cotxe d'autoescola. I sí, jo he tingut una mica de culpa, perquè podria haver marxat 5 minuts abans de casa. Anava amb el temps una mica just: sense córrer, m'havien de sobrar, en principi, 5 minuts per agafar el tren. Això vol dir que si es torçava alguna cosa, encara podia córrer i recuperar uns 5 minutets més. O sigui, que tenia 10 minuts de marge pel que pogués passar...

Però quan estava a mig camí de la ciutat... cotxe d'autoescola! No pot ser!!! L'atrapo. El cotxe va molt a poc a poc. Miro el comptaquilòmetres. Merda! No arriba a 20. Merda! Acabo de passar la penúltima recta on es pot avançar. Merda, merda i merda!

Miro la matrícula. Miro de quina autoescola és. Torno a mirar la matrícula. Torno a mirar el cartell de l'autoescola. Torno a mirar el comptaquilòmetres. 15 Km/h. Miro l'hora. Merda! Una corba. Una altra corba. 20 Km/h. Una altra corba. Matrícula. Autoescola. Merda! Hora. Se m'escaparà el tren. 15 Km/h. Corba. Falten dues corbes per la recta. Matrícula. Corba. Autoescola. 15 Km/h. Corba. Recta! Merda! Un cotxe de cares!!! Merda, merda i merda!!! No puc avançar. Merda! 20 Km/h. Coi, que és una recta!!! Podries arribar a 30 Km/h! Corba. Matrícula. Autoescola. Hora. Merda! Corba. Merda! Merda, merda i merda! Retrovisor. 6 cotxes a darrere. Estaran contents. Corba. Hora. Merda!

Aparco el cotxe. Falten 2 minuts perquè surti el tren. Tinc el cotxe a 5 minuts de l'estació. El dia que vols que el tren arribi tard... Em poso a córrer. Veig la via. Falta 1 minut. Miro la via. Merda! Estic massa lluny de l'estació. Deixo de córrer en sec. M'hauré d'esperar una bona estona a l'estació. Merda! Arribaré una hora tard. Merda, merda i merda!

Arribo a l'estació 2 minuts tard. Veig un cotxe d'autoescola aparcat al davant. Miro l'autoescola. Miro la matrícula. El professor és a dintre. La noia ha agafat el tren. És clar, com que ella no ha hagut d'aparcar. Merda!

Bonica forma de començar el dilluns al matí.