dimarts, 23 de novembre del 2004

Moltes gràcies

Avui m'agradaria donar les gràcies a unes quantes persones. Primer de tot, a les 3 persones que ahir van contestar el meu post i que tenien ganes d'ajudar-me amb els meus problemes. Bé, avui he "perdut" tot el matí i no he aconseguit el que volia fer, però ho he fet d'una altra forma, que també funciona. M'agradaria dir-vos quin llibre és (tots ho vau preguntar) però ja que el problema està resolt, doncs ja no té massa importància. I sí que està a les biblioteques, en concret n'hi ha un exemplar a la UB i un altre a la UPC. El problema és que tots dos estaven agafats fins vés a saber quan.



També m'agradaria donar les gràcies a una altra persona, que tot i voler-me mal, em va fer molt bé. Fins fa uns mesos, sovintejava uns fòrums en els que hi havia gent que jo coneixia. En cap moment vaig amagar la meva identitat, perquè malgrat que sóc vergonyosa, tinc un caràcter una mica fort i no m'importa donar la meva opinió, encara que sigui controvertida. De cop i volta, i sense saber per què, una persona (que amagava la seva identiat) va començar a fer comentaris despreciatius cap a mi, fins a arribar a un punt en què no vaig aguantar més i ho vaig deixar. Ara d'això ja fa un temps (era abans de l'estiu) i li he d'agrair el que va fer. En aquell moment em va saber molt de greu, i més per la impotència de saber que una persona que sabia qui era jo m'estava insultant i jo no el/la podia contestar en persona. Però ara, passat el temps, he vist que va ser el millor per mi. Vaig crear una pàgina web meva, que portava amb el temps que "perdia" abans, i que m'ha fet aprendre moltes coses. I ara, fa poc, he entrat en el món dels dips, on no pensava que em ficaria mai. Sense aquells comentaris, no hagués deixat els fòrums i no hagués tingut temps per tot això, així que estic molt agraida a aquesta persona, sigui qui sigui.



I pel que fa a la meva identitat, doncs ja he dit que sóc molt vergonyosa, i aquí poso coses massa personals com per dir qui sóc. Així que no dono massa detalls per això. No poso el títol del llibre, perquè és una cosa bastant concreta, i tampoc dóno l'adreça de la meva pàgina web, perquè allà hi dic qui sóc. Però a part d'aquests detallets, doncs sóc sincera, perquè, ja que no se'm pot reconèixer, per què hauria de mentir?