dimecres, 5 de gener del 2005

Febre

M'he passat 18 de les últimes 24 hores dormint. O intentant dormir. I encara tinc son.



Ahir al matí estava bé. I de cop, no sé com, a la tarda em vaig començar a sentir malament. Me'n vaig anar a dormir a les 6 de la tarda! Des de llavors, he dormit moltíssim més del que hauria d'haver dormit i he menjat moltíssim menys del que hauria d'haver menjat. 2 tasses de caldo en un dia no em sembla un bon aliment. Almenys em servirà per depurar tots els excessos de les festes.



És molt estrany (sí, ja ho sé, com jo :-) ). No sé si tinc la grip o què. L'únic que tinc és febre i que tinc el cos com si m'haguessin apallissat. I el cap em fa mal. I els ulls se'm tenquen encara que hagi dormit més en un dia del que dormo en 2 o 3 dies normals.



I m'he perdut una cosa que faig cada any: acompanyar els nens a buscar els reis. M'he perdut la seva cara :-( Un d'ells no crec que aguanti un altre any més amb aquesta il.lusió. I els altres... bé, per un era el primer any. I ja és una tradició que acompanyi a un dels nens a donar-li la carta als reis, perquè li fan por.



Demà em perdré el dinar familiar. I també em sap greu. Perquè serà amb la part de la família amb la que m'hi porto bé :-(



L'única cosa bona és que ara hauria d'estar amb la part de família més hipòcrita que tinc, fent un sopar. I m'he pogut quedar a casa :-) i els meus pares no han fet mala cara perquè no hi anés. Al contrari, m'han intentat convèncer de que era millor que em quedés a casa. Val a dir que no m'ha costat pas massa...



En fi, continuarem dormint, almenys fins demà a les 10 o les 11...