dimecres, 12 de març del 2008

Ganes de fer coses

I aquí estic, davant de l'ordenador, intentant a veure si trobo un lloc on pugui fer tai-txi els dissabtes. D'acord, jo no he fet mai tai-txi, però ho vull provar. Ho vull provar, i vull fer-ne. Sé que m'anirà bé. Però les classes particulars se me n'han anat de les mans i en tinc cada vespre. L'any que ve en deixaré, tot i que no sé dir que no, però són més del que puc fer. I intentaré...

Mentre busco algun lloc on fagin tai-txi, arribo a la pàgina de l'ajuntament de la ciutat. I hi veig tantes activitats, que em marejo i tot. Bé, no em marejo. Penso que en vull fer moltíssimes! D'acord, m'ha agafat en un mal moment (o bo, no ho sabria dir) i tinc ganes de provar-ho tot.

Començo a mirar aquest dissabte. Uau! Un curs de defensa personal! Ostres! Amb el temps que fa que vull fer jo una mica de defensa personal. Ni que sigui molt poquet. Només una mica. Però, és clar, a la mateixa hora, scrabble per tothom. Ai! I ara he de triar entre scrabble i defensa personal? Que difícil! Si no fos perquè... Una activitat de jocs de rol i simulació? I jo volia decidir entre la defensa personal i l'scrabble? Però si està claríssim! Ah, no! Que a sobre hi ha la gran final del concurs de puzzles organitzat pel Zeppelin. No pot ser! Em puc dividir entre quatre? O vaig a aprendre a ballar sardanes? I una visita a la muralla i la catedral?

I el diumenge? Una trobada familiar per jugar a jocs de taula? Ai! Si dic que sóc una família unipersonal, m'acceptaran?

I si vaig dilluns a la reunió de l'associació de pares separats? Jaja! Allà podria trobar una família amb qui poder anar a la següent trobada familiar...

Que no, que no me'n foto. Que aniré a una de les coses que he esmentat més amunt. Segur. Seguríssim. Anava a dir que també podria anar al taller de papiroflèxia de l'Abacus, però és per nens de 5 a 8 anys, i encara que la meva edat mental els ronda, diria que no colaria...

També he mirat els cursos. N'hi ha de tai-txi, però no m'hi puc apuntar fins al setembre. I llavors a saber si podré. La bona notícia és que els fan als "meus" centres cívics. I sinó... Doncs res, que tinc ganes de fer moltes coses (ja veurem si al setembre en continuo tenint), i em vull apuntar a algun curs. Tampoc massa, però tinc ganes de sortir, ganes de fer cursos. M'és igual el que aprengui. El que vull és tenir alguna cosa per anar a fer que no sigui aguantar una criatura adolescent que només fa que dir "és mooooooooooooolt difícil", quan en realitat és que no s'ha ni mirat el llibre.

I, un cop vist que l'any que ve, si m'espavilo, pot ser que entri a tai-txi, he estat xafardejant i...

I m'he posat a riure! Un dels cursos que hi ha... jo en sóc la professora! Quina gràcia! No sabia que sortia a la web de l'ajuntament! Segurament això sigui un indici de que no he de confiar massa en els cursos.

Però, al cap i a la fi, fa un parell d'anys vaig fer un curs d'aquests (bé, no era d'aquests, però tenia en comú l'horari i que es feia en un Centre Cívic) i em va agradar molt. No, aprendre no vaig aprendre massa, però era una espècie d'oasi al mig de la setmana. Crec que és hora d'intentar repetir-ho. Bé, l'any que ve.

Però suposo que aquestes ganes de fer coses són bones. Ara, de moment, aquest cap de setmana tinc una cita amb una activitat :-)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo volia fer tai-xi i vaig acabar fent ioga. Molen aquests cursos dels centre cívics! El problema és que amb els meus horaris és difícil trobar-ne ! Res, o sigui, que em sembla genial!

Anònim ha dit...

a casa hi ha una muntayna de plats per rentar ... si no sabeu què fer ... salut

Anònim ha dit...

Ui quin interès sobtat per fer activitats. A veure si en trobes una a la teva mida. tai-xi està de moda, així que suposo que ha de ser relativament fàcil trobar-ne un curs. Diuen que és una cosa molt sana de fer. Jo no ho entenc, però alguna cosa deu tenir.

Anònim ha dit...

he entrat per xafardejar i em trobo que el primer post és el que em passa a mi! hihi
Jo no paro... a la mínima que veig una cosa que m'agrada m'hi apunto! I cada vegada que passo per davant de cotxeres de sants amb els cartells que anuncien els nous cursos trimestrals he de fer un esforç enorme per a no apuntar-me a res! Tinc ganes de provar tantes coses i, de moment, tan poc temps...
T'animo que provis el taijiquan (o tai-txí, en català, com ho dius tu! ;P) perquè va de conya! Els xinesos se'n foten, de nosaltres, perquè això només ho practica la gent gran, allà a la Xina, i aquí s'ha posat de moda entre els més joves. Prò vaja, que està molt i molt bé, perquè és més complicat que no sembla, prò quan n'aprens al cos li va molt rebé! :)

Anònim ha dit...

Sí que estan bé, sí, els cursos dels centres cívics! Ara, dius que tens problemes per trobar horaris? Per aquí en fan molts als matins... i a les tardes. Però com que cada dia torno a les tantes a casa, no em puc permetre cap curs :-( L'any que ve ho intentaré arreglar...

Ai, mossèn, no és que no sàpiga què fer. És que tinc ganes de fer coses noves. I rentar plats...

XeXu, el problema del tai-txi és que en fan als matins o als vespres. I jo no puc ni els matins ni els vespres. Si avui he arribat aviat, perquè un m'ha trucat que no hi anés, però aquesta setmana el dia que he arribat més aviat a casa eren quarts de 10... I així no hi ha qui faci cap curs! Jo fa temps que busco un lloc on facin tai-txi els dissabtes, però d'això no n'hi ha :-(

Núr, jo encara no m'he apuntat a cap curs... I aquest any és difícil. L'any que ve, espero... I pel que fa al tai-txi, doncs m'és igual que a la Xina només ho practiqui la gent gran. Si jo en tinc ganes, doncs ho faig :-)