diumenge, 17 de juliol del 2005

Bombolles

Feia molt de temps que no en feia. Anys, potser.

Aquesta tarda ha vingut una de les nenes amb un pot d'aquells per fer bombolles de sabó. És massa petita per fer-les ella. Així que jo he aprofitat :-) Jo les feia i ella les perseguia.

Després s'hi han afegit els altres nens, tots corrent a darrere les bombolles de sabó. Tots feliços. Tots intentant bufar a veure si en podien fer alguna. Algun dia, quan siguin més grans, potser els explico la raó de que tinguin forma esfèrica. És clar que suposo que quan tinguin edat per entendre-ho segur que les bombolles de sabó ja no els faran gràcia. Potser ja ni tan sols es barallaran per jugar amb mi, perquè ja cap d'ells voldrà jugar amb mi, no voldran que els expliqui històries, no voldran que els porti aquí o allà. El temps ho dirà.

Llàstima que les tardes tranquil.les a vegades es torcin. Algun problema de salut (no meu, però d'algú proper), algú que em sembla que s'ha enfadat (jo sempre parlo més del compte, i això que ja estava previnguda), tristesa per aquesta persona que crec que s'ha enfadat... En fi, com sempre, em sembla que valdrà més que vagi a trobar refugi en els llibres i així no pensaré en el que no he de pensar.