dissabte, 26 de març del 2005

Un altre cop vacances...

Avui us escric des dels meus 38 graus de febre a mig matí. Així que si dic gaires tonteries, no són les meves tonteries habituals, sinó que són degudes al deliri de la febre (almenys avui tinc excusa).

L'últim cop que vaig estar així, amb febre, suor freda i tota la resta, va ser a finals/principis d'any. La febre va començar el 2 o 3 de gener, però ja feia dies que estava xafada. La febre se'n va anar el dia de Reis a la tarda. Aquest cop, la grip/costipat fort/no sé què coi és va començar precisament el dimecres sant al vespre. Jo em pensava que era degut al cansament per carregar tot el dia amb unes quantes criaturetes jo sola... però sembla que la maledicció de la grip en vacances em persegueix.

Sort que no havia decidit anar enlloc.

Així que faré com la gent normal, que desapareix uns dies per Setmana Santa. Només que jo, en comptes d'anar-me'n de vacances vés a saber on, em passaré les vacances al llit. Fent bondat a veure si el dimarts puc tornar a treballar...

Espero que la gent que llegeixi això tingui/hagi tingut millors vacances que les meves. Al cap i a la fi, tampoc és massa difícil!