dissabte, 5 de febrer del 2005

Maria, la realitat?

A vegades la ficció supera la realitat. I a vegades la veritat i la ficció es barregen i ja no se sap què és veritat i què és ficció.



La Maria és una noia més aviat pessimista. Bé, ella en diu "optimista amb experiència". Però el fet és el mateix. La setmana passada va anar a una festa i es va trobar en la situació del post anterior.



Sap que en Jordi avui anirà a una festa. I durant la setmana decideix anar-hi. Però no es vol fer il.lusions. Encara recorda l'últim cop que li va passar una cosa semblant. El noi no va aparèixer (sí, ja ho sé, és una desgraciada...)



Així que, malgrat decidir anar a la festa, no es vol fer il.lusions. Sap que així, quan arribi i ell no aparegui, doncs ja serà una cosa que espera. I si apareix, doncs millor que millor.



Per reafirmar la seva convicció de que amb la seva sort el noi no apareixerà, escriu un post. I així allò per ella ja és com una mica real (sí, ja ho sé, la Maria està per tancar en un psiquiàtric).



Però tot i així, encara conserva una mica d'esperança. La festa és avui, a les vuit del vespre. És per això que li sorprèn un comentari al seu post. És una broma? És una casualitat? En Jordi ha descobert el dip (no seria la primera vegada que algú descobreix un dip que parla d'ell) i vol fer-li veure? Mai se sap...