dilluns, 23 d’abril del 2007

Prometo ...

... que si la meva cara deixa de semblar una gamba, les meves espatlles em deixen de fer mal, i no canvio la pell dels braços, mai més tornaré sortir a fora al migdia sense posar-me protecció solar! I que mai més tornaré a la Rambla al migdia per no trobar-me la multitud. I que em posaré alguna crema a la cara que em resguardi del Sol!

... que no em tornaré a queixar mai més dels escriptors mediàtics i dels emuladors de Dan Brown o similars. Gràcies a ells, a que ja havia llegit gairebé tots els llibres que s'exposaven i que m'interessaven, i a que la major part dels llibres (per no dir un 90%) de les parades eren d'aquests dels que em queixo, he pogut marxar de la Rambla comprant-me tots els llibres que m'han cridat l'atenció i que encara no havia llegit. I només n'he comprat quatre!

... que el proper cop que el meu "amic" (perquè em pensava que era un amic) Jordi aparegui per algun lloc, l'ignoraré o li faré algun comentari que recordarà tota la vida. Que sí, nòvia d'en Jordi, que t'estava dient que no passessis a veure la parada aquella que t'havia dit que volia anar a mirar. Només perquè hi havia una noia embadalida mirant llibres infantils, que ha aixecat el cap i... que l'ha aixecat massa ràpid, just a temps per veure'l (i sentir-lo) dir-te que per aquí no, que no em vol saludar. Que ja ho sé que tinc la peste, però no ho sembla normalment, quan em troba pel carrer. I total, només m'havia de dir hola i seguir amb les seves coses. Però serà que és al.lèrgic al marisc en general, i a les gambes fregides en particular.

... que no em queixaré més perquè un amic doni mitja volta per no voler-me saludar, quan un altre ha fet una altra cosa avui. Coi, que no li havia de donar cap tipus de feina. Només havia de fer un copy-paste... Però no ho sabia. Jo li havia demanat un favor petit... i s'ha passat una bona estona per satisfer una xorrada meva. Prometo ser positiva i només fixar-me en aquesta segona classe de gent.

... no tornar a escriure cap més dia 3 posts el mateix dia...